Migaloo Kokomo Ailand – luksuzni plavajoči habitat
V zraku · dizajn

Vam zgradimo otok? Ni problema. Tak odgovor bi vam ponudili pri podjetju Migaloo, ki slovi tudi po oblikovanju in izdelovanju luksuznih podmornic. Zdaj pa ponujajo še nekaj drugega. Nekaj, kar je podobno otoku, nekaj, kjer lahko bivamo sredi odprtega morja.

Plavajoče prebivališče Kokomo Ailand, ki sicer zelo spominja na nekakšno naftno ploščad, briše meje med jahto in otokom.

Lahko bi rekli, da gre za nekakšen presek obeh. Kokomo, katerega površina meri 117 m x 78 m, je razdeljen na več krovov ali teras, vključno z džunglo s palmami in slapovi. Na njem boste našli tudi SPA s telovadnico in lepotnimi saloni ter vrt z restavracijo in loungeom. Na terasi, kjer je plaža, boste lahko pekli na žaru, se metali v bazene, uživali v podvodni jedilnici, si ogledali film v kinu na prostem ter v posebnem prostoru hranili morske pse. Na VIP-terasi pa se boste lahko razvajali tudi v ‘brezkončnih’ bazenih. Kokomo pljuje s pomočjo osmih motorjev s hitrostjo 15 km/h, nanj pa lahko priletite s helikopterjem, saj ima urejen helipad. Lastnik ima seveda najboljši apartma, s katerega lahko opazujete celotno dogajanje, saj se nahaja na 80 metrih nad gladino. V njem sta jacuzzi s steklenim dnom ter zasebni klub za zabavo.

Zagotovo je tole lepa “igračka” za milijonarje.

Galerija: Migaloo Kokomo Ailand – luksuzni plavajoči habitat

Migaloo Kokomo Ailand – luksuzni plavajoči habitatOdpri galerijo

2880-1200-freitag-zippelin-8l7a3219 Freitag Zippelin: napihljiva potovalna torba topbg2017_ono_ Pampshade: svetilke iz pravega kruha 1000-500-citymagazine-cover (3) Takšne bodo medalje na OI v Parizu 2024 Cocoon Tree: kampiranje nad tlemi Cocoon Tree: kampiranje nad tlemi · · · ·