Calvin Klein by Appointment
Utrip mesta · moda · ženska moda

Kje so meje? Millie Bobby Brown, rosno mlada zvezdnica Netflixove serije Stranger Things, je nov obraz modne hiše Calvin Klein. Gre za prvo kampanjo kreativnega direktorja Rafa Simonsa v svoji novi vlogi, s katero starostno mejo pomika krepko navzdol. Preveč? Bodo otroci postali stalnica v kampanjah, namenjenih odraslim ženskam?

Raf Simons se nikoli ni zadovoljil z ustaljenimi modnimi praksami, zato je bilo njegovi prvi kampanji v vlogi kreativnega direktorja modne hiše Calvin Klein (prej je bil kreativni direktor Diorja) usojeno, da bo dvignila veliko prahu. Povlekel je drzno potezo in za zaščitni obraz svoje debitantske kampanje v novi vlogi izbral mlado zvezdnico serije Stranger Things Millie Bobby Brown, ki šteje rosnih 12 let. Ta je na svojem Instagram profilu, ki ima 2,5 milijona sledilcev, ob sliki iz kampanje zapisala, da je nad izbiro počaščena. Pred tem je pozirala že za revijo Interview.

PREBERITE ŠE: Calvin Klein in Kendall Jenner z žgečkljivo kampanjo za spodnje perilo

Poleg nje v kampanji za linijo Calvin Klein By Appointment, ki trenutno šteje 14 videzov in stavi na značaj posameznika in je oblikovana v čast ameriškim ženskam, nastopajo še znane Natalie Westling, Lineisy Montero, Abbey Lee Kershaw in Kiki Willems. Kmalu se v New Yorku obeta tudi prva modna revija, ki jo bo pripravil Simons.

Galerija – iz kolekcije Calvin Klein By Appointment:

Calvin Klein by AppointmentOdpri galerijo

lepotni trendi 2017 Lepotni trendi 2017: 12 trendov, ki jih moramo letos obvezno preizkusiti BeFunky Collage 10 čudovitih oblek, ki jih mora imeti v omari vsaka ženska ženske frizure 2017 blorange Ženske frizure 2017: trend barvanja las za letošnje leto je “blorange” soliver januar s.Oliver razveseljuje s prvimi pomladnimi kolekcijami · · · · · ·