Čevlji z zamenljivo peto Mime et moi
Utrip mesta · moda · ženska moda

Vsaka ženska, ki je kdaj nosila pete, si je v določenem trenutku zaželela, da bi lahko visoke in neudobne čevlje zamenjala z bolj udobno obutvijo. Zdaj vam o tem ni več treba sanjati, niti s seboj nositi dodatnega para čevljev. Dovolj so ženski čevlji Mime et moi z zamenljivimi petami, ki jih lahko prenašate kar v torbici. Izbirate lahko med petimi višinami in vrsto pete. Na zabavi tako lahko nosite visoke pete, domov pa se odpravite v čevljih brez ali z debelo peto.

En čevelj, pet različnih pet. Spoznajte Mime et moi, hibridne ženske čevlje z zamenljivimi petami. Ste si kdaj želeli, da bi lahko svoje vrtoglave salonarje zamenjali za kakšne bolj udobne? Na vrhuncu bolečine bi verjetno najraje peti kar odlomili, a obstaja precej bolj elegantna rešitev.

Čevlji Mime et moi namreč omogočajo, da v hipu in povsem preprosto odstranite obstoječo peto in jo zamenjate z drugačno, bodisi nižjo, debelejšo ali pa se petam povsem odpoveste. Ker ne potrebujete drugih čevlje, boste s čevlji nemške izdelave Mime et moi prihranili tudi precej denarja, ne le bolečin.

PREBERITE ŠE: Peko nas spet obuva! To so novi čevlji, ki nastajajo v Peku.

Zamenjava pete je povsem preprosta, saj je sistem povsem preprost. Peto namreč s posebnim vzvodom na podplatu le odpnete, odstavite obstoječo in pristavite želeno ter jo v čevelj vpnete podobno kot pancer v smučarsko vez. Dobite jih od 175 evrov dalje.

Galerija – čevlji z zamenljivimi petami Mime et moi:

Čevlji z zamenljivo peto Mime et moiOdpri galerijo

najboljši ženski modni trendi 2016 Najboljši ženski modni trendi 2016 po mnenju zvezdniškega stilista BeFunky Collage Liebeskind Berlin z novo kolekcijo usnjenih torbic in modnih dodatkov Lady Gaga in klobuk za milijon dolarjev. Klobuk za milijon dolarjev, ki ga je Lady Gaga nosila na Victoria’s Secret Fashion Show 2016 Victoria’s Secret Fashion Show 2016 Modna revija Victoria’s Secret Fashion Show 2016: utrinki · · · ·