Dron za selfije AirSelfie
V zraku · tehnologija · gadgeti

Pozabite na selfi palice! Prihaja leteči fotoaparat za selfije AirSelfie! Gre za mini dron, opremljen s kamero, namenjen ljubiteljem selfijev. Dron, ki ga lahko vzamete kamorkoli, navigiramo s pomočjo namenske aplikacije, pilotirati pa zna tudi sam.

AirSelfie je dron, ki ni večji od ovitka pametnega telefona. Leti lahko do višine 20 metrov. Ima lastno brezžično omrežje (2.4 GHz), prek katerega se poveže s pametnim telefonom in 5 MP kamero. Kvadrokopter upravljamo prek mobilne aplikacije, ki je na voljo tako za uporabnike Androidnih platform kot iOS. Obe imata funkcijo samosprožilca (do 10 sekund), zaporedno pa lahko kamera zajame do osem fotografij.

PREBERITE ŠE: Lovec na drone Airspace One Touch Interceptor TI – dron, ki lovi druge drone

Vsebino hrani na 4 GB spominske kartice microSD. Na polnjenje leti do tri minute. Napolnimo ga v pol ure. Če pohitite, ga na platformi za množično financiranje Kickstarter dobite že za 179 evrov.

Galerija – dron za selfije:

Dron za selfije AirSelfieOdpri galerijo

Freedrum Freedrum omogoča igranje bobnov … brez bobnov! Think Ink Pen: pisalo za pomiritev živcev Think Ink Pen: pisalo za pomiritev živcev Pametna zapestnica CMRA za uro Apple Watch Pametna zapestnica CMRA – kamera za pametno uro Apple watch will-i-am-wireless-buttons-bluetooth-earphones-01 i.am+ BUTTONS: Will.i.am predstavil modne brezžične slušalke · · · · ·