MINI-hatch-royal-wedding-prince-harry-meghan-markle-designboom1800
Utrip mesta · mobilno

Princ Harry in njegova izbranka Meghan Markle bosta usodni da dahnila 19. maja. Kraljevska poroka je vsekakor dogodek, ki se ne zgodi vsak dan, zato so se pri Miniju odločili, da izdelajo ‘kraljevski avtomobil’.

Posebna različica slavnega avtomobila, s katero bodo obeležili opevano poroko, bo po poročnem dnevu darovana humanitarni organizaciji po izbiri kraljevega para – zvezi Chiva (Children’s HIV Association). Ta bo z javno dražbo pridobila sredstva, ki jih potrebuje za svoje delovanje.

Pozornost javnosti je vzbudila predvsem okrašena streha vozila. Skrbno izbrani detajli v notranjosti, ki je sicer obdana s sivim usnjem, in zunanjosti so natisnjeni v 3D-tehniki.

Kristalno belo barvo avtomobila dopolnjujejo srebrno-sive črte. Pri izdelavi ročajev za vrata in okvira heksagonalne rešetke je bil uporabljen krom. V sklopu novega minija je mogoče najti veliko kraljevih simbolov. Na stranskih lučeh so natisnjeni srce, prstan in začetnici M in H. Zadnje luči so oblikovane v skladu z vzorcem britanske zastave, medtem ko del ameriške zastave, s katero so počastili Meghan Markle, najdemo na strehi.

Ob odprtju voznikovih in sovoznikovih vrat bo par na tleh pozdravil napis “Just married”, kar v prevodu pomeni pravkar poročena. Imeni neveste in ženina z datumom poroke in voščilom najdemo na sopotnikovem naslonjalu za roko.

Galerija – Mini, narejen posebej za britansko kraljevsko poroko

Mini, narejen posebej za kraljevsko poroko.Odpri galerijo
O tem se ne govori: skrivnosti o kinu, ki ti jih nihče ne pove! O tem se ne govori: skrivnosti o kinu, ki ti jih nihče ne pove! Materinski dan 2018. Materinski dan: v objektiv ujeta vez med materami in otroki v različnih delih sveta IKEA PROSI MIMOIDOČE, DA 30 DNI USTRAHUJEJO RASTLINO, IN REZULTATI ODPIRAJO OČI! Ikea prosi mimoidoče, da 30 dni ustrahujejo rastlino, in rezultati odpirajo nove poglede! Na tisoče drobnih kosov razrezan papir, iz katerega so nastali ti prikupni modeli živali. Na tisoče drobnih kosov razrezan papir, iz katerega so nastali ti prikupni modeli živali · ·