Pralni stroj Mini Washing Machine
Utrip mesta · dom

Pralni stroj je luksuz, ki si ga marsikateri študent ali dijak, ki živi v študentskem/dijaškem domu, ne more privoščiti. Enako velja za tiste, ki živijo v majhnih stanovanjih. K sreči je tu Mini, prenosni pralni stroj, ki je izjemno priročen, saj ne zasede dosti več prostora kot namizni mešalnik. Kljub kompaktnim meram lahko v njem perete konkretno količino perila. Skrivnost leži v njegovi pokončni obliki, zaradi česar zavzame zares malo bivalne površine. In najboljša stvar? Po uporabi ga lahko pospravite v omaro!

Prenosni pralni stroj žepnih mer Mini je najbolj racionalna in uporabna rešitev za majhna stanovanja ter idealno darilo za vašega sina ali hčerko, ki študira zdoma, da se ji/mu konec tedna ali meseca ne bo več treba vračati domov z goro umazanega perila.

PREBERITE ŠE: Drumi – prenosni pralni stroj, ki za delovanje ne potrebuje elektrike

Mini prenosni pralni stroj Mini je poleg kompaktnih mer (zavoljo pokončnega bobna) idealen še iz enega vidika. Za pranje namreč ne potrebuje vodovodnega priključka, le bližino vtičnice. Je idealna rešitev za vsa majhna stanovanja, kajti klasični pralni stroji se znajo precej razkomotiti, pokončni pralni stroj izpod prstov oblikovalca Kyumina Hana pa kljub svoji majhnosti opravi svoje delo, kot se šika.

Pralni stroj Mini Washing MachineOdpri galerijo
Japonske mizice Kotatsu Kotatsu – izum, zaradi katerega ne boste več zapustili postelje The Right Cup Steklenička The Right Cup: sok, ki je v resnici navadna voda! Kuhinjski nož Misen Misen: je to najboljši kuhinjski nož na svetu? Preproga/stol Wobble-Up Wobble-Up: preproga, ki je lahko tudi stol · ·