Mini tatuji na nogi
V zraku · buzz buzz · Utrip mesta · zdravje & lepota

Nekoč smo tatuje povezovali z robatimi ljudmi, tolpami in celo pokvarjenci. Običajno so jih imeli ljudje, ki smo se jih rahlo bali. Temu danes še zdaleč ni več tako. Tatuje imajo ljudje različnih življenjskih stilov in postav. Trendi tetoviranja se že lep čas odmikajo od tradicionalnih velikih in izjemno barvitih tatujev, ki jih med drugim nadomeščajo drobni oz. miniaturni tatuji, ki so precej bolj nevsiljivi, a ravno tako, če ne še bolje, izpolnjujejo svojo estetsko nalogo. Pobrskali smo za mini tatuji na nogi in izbrali tiste, ki so primerni za ljudi z nežno dušo in ki jih boste s ponosom razkazovali celo poleti.

Imeti tatu danes ni več noben tabu. Se že dlje časa odločate za tetovažo, pa se kar ne morete odločiti? Vas skrbi, da bo tatu izpadel slabo in boste storili življenjsko napako?

Za vas smo pobrskali in poiskali minimalistične mini tatuje na nogi, ki so odlična izbira za vse, ki ne želite vpadljivih tatujev, a bi ga vseeno radi imeli. Nevsiljivi in takšni, ki se jih še kako drži reklo ‘manj je več‘.

PREBERITE ŠE: Tatu namesto poročnega prstana

Če iščete navdih za mini tatu, potem ste prišli na pravi naslov, saj smo za vas izbrskali drobne tajuje na nogi, ki bodo pisani na kožo nežnim dušam.

Mini tatuji na nogi za nežne duše, ki naj vas navdihnejo pri izbiri:

Odpri galerijo
Podobnost med igralci in osebami, ki so jih igrali. Neverjetna podobnost med igralci in osebami, ki so jih igrali Zmagoviti ježek Ježek z zmagovito gesto postal spletna senzacija in zvezda fotomontaže cover-lionel Tako Lionel Messi zapravlja svoje milijone! Pablo Escobar 9 neverjetnih dejstev o Pablu Escobarju, Robinu Hoodu, ki je sejal smrt · · · ·