MINI_2
Utrip mesta · mobilno

MINI ni samo vozilo, MINI je kultni način življenja. Zato se kljub svojim tradicionalnim vrednotam v skladu z vizijo razvija v prihodnost. Eden izmed teh korakov je predstavitev prvega priključnega hibrida MINI Countryman SE.

Agilnost in gokart občutek pa sta najbolj znani lastnost vseh modelov družine MINI, tudi največjega predstavnika MINI Countrymana. S široko paleto vozil znamka MINI izpolni vse želje voznika in sopotnikov: željo po hitrosti in agilnosti z modeli MINI Cooper (3- ali 5-vratni), želja po izstopanju in osvajanju urbanih ulic z MINI Clubmanom in želja po združitvi agilnosti, hitrosti in prostornosti z MINI Countrymanom.

“Ujemi-me-če-moreš tedni”

Gokart vozila so v posebni ponudbi zdaj na voljo s prihrankom do 5.000 evrov, v MINI ‘Ujemi me, če moreš’ ponudbi. Ponudba velja do konca marca ali do odprodaje zalog. Več informacij na mini.si ali v MINI salonu v BTC Ljubljana. V posebno ponudbo pa je vključen tudi priključni hibrid MINI Countryman, ki je poleg akcije ‘Ujemi me, če moreš’ združljiv še z dodatno finančno spodbudo Eko Slada do 4.500 evrov*.

*BMW Group Slovenija ne zagotavlja odobritve nepovratne finančne spodbude, ki jo razpisuje Eko sklad. Več informacij na ekosklad.si.


ChassingTheDuck Foiler The Flying Yacht: “leti” visoko nad valovi Električno kolo Kvaern Kvaern: električno kolo, ki ga lahko polnimo s sončno energijo Jet Capsule Jet Capsule: luksuzen mehurček na vodi Rolls-Royce Silver Ghost Collection Rolls-Royce Silver Ghost Collection: prestiž izpred sto let · · ·