MC09
Utrip mesta · dom · Utrip mesta · otroci

Ljubljana je z začetkom decembra bogatejša za interaktivni tematski park Minicity. Mesto v malem, ki ga najdemo v BTC-jevi Dvorani A, nudi prostočasne aktivnosti z največjo dodano vrednostjo, ki jih bodo poleg otrok veseli tudi njihovi starši.

Minicity Ljubljana je kreativno otroško mesto, v katerem so majhna pekarna, policijska postaja, bolnica, tovarna avtomobilov, pa televizijski studio in drugih 19 igralnih enot, v katerih je ekipa strokovnjakov iz področja pedagogike in psihologije razvila didaktične igre, katerih glavna prednost je, da otrokom med 3. in 12. letom na zabaven način prenašajo uporabna življenjska znanja.

Otroci v mestu svoj čas preživljajo v igralnih enotah z igralnimi rekviziti, ki spominjajo na predmete, ki jih njihovi starši uporabljajo v svojih poklicih in vsakdanjem življenju. S “kamero”, “stetoskopom” in “pralnim strojem” se spoprimejo pod varnim vodstvom usposobljenih animatorjev. Starši lahko medtem pri igri sodelujejo, lahko pa otroke zaupajo v varstvo in skočijo po nujnih opravkih. Z Minicity Ljubljana se bo slovenska prestolnica postavila ob bok Dunaju, Budimpešti in Beogradu, kjer tovrstni interaktivni tematski parki že žanjejo uspehe.

PicMonkey Collage 10 DIY idej: okraski za novoletno jelko cocktails with cherry 12 načinov kako uporabiti vodko v gospodinjstvu drevesce Najbolj kreativne božično-novoletne jelke 1 Mellow Moose Station: Ko vintage pohištvo dobi še eno priložnost · · ·