Pametni telefon Minima
V zraku · tehnologija · pametni telefoni/mobilniki

Pametni telefoni postajajo vse večji, saj si proizvajalci želijo v svojih izdelkih zajeti vso moderno tehnologijo, ki je trenutno na voljo. V nasprotju s tem prepričanjem je bil izdelan edinstven koncept nove naprave.

Minima je koncept drobcenega telefona, ki sledi načelu ‘manj je več‘. Zasnoval ga je francoski oblikovalec Pierrick Romeuf. Po njegovem mnenju si telefoni ne zaslužijo toliko pozornosti, kot je trenutno dobivajo.

Miniaturni telefon s 3-palčnim zaslonom z razmerjem 18 : 9 se osredotoča na osrednje funkcije, saj ni primeren za ogledovanje filmov in brskanje po družbenih omrežjih. Naprava je predvsem učinkovito komunikacijsko orodje. Uporablja hibridni operacijski sistem, ki je mešanica med operacijskima sistemoma za pametno uro in pametni telefon. Tako omogoča nemoteno delovanje večine aplikacij, ki so na voljo v spletnih trgovinah.

Minima ima na spodnji strani ohišja tri gumbe. Eden od njih se uporablja za pomikanje nazaj, drugega uporabite, ko se želite vrniti na domači zaslon, medtem ko je tretji namenjen vklopu kamere.

Galerija – Pametni telefon Minima

Pametni telefon MinimaOdpri galerijo
BlackBerry Key2 BlackBerry Key2 vztraja pri fizični tipkovnici, a dodaja dvojno kamero DegqQGXX4AAID3O Mi 8: Xiaomi navdušil s predstavitvijo novega aduta cover-nokia-5-3-2 NOKIA 5, NOKIA 3 IN NOKIA 2 – Je to vrnitev Nokie z odličnimi telefoni pod 200 evri?! Orbit Ta upogljiv prozoren pametni telefon je vse, kar bi moral biti iPhone · · ·