Minimalistično pročelje brez odvečnih elementov.
Utrip mesta · arhitektura

V časih recesije morajo arhitekti posegati po izjemno preprostih rešitvah. Le te pa imajo dodano vrednost v kolikor arhitektura doseže svoj namen. Hiša, ki absolutno ne želi biti več – kot le enostavna. Tako preprosto je lahko lepo!

Kljub svoji izjemni enostavnosti “minimalistična” hiša še zdaleč ne deluje poceni. Arhitekti so sodobno uspeli zliti z racionalnim. In tako je nastala simpatična fuzija.

Minimalizem se nadaljuje tudi pri ureditvi okolice, kjer prevladujejo predvsem “poceni” materiali ter hortikultura, ki ne potrebuje veliko negovanja.

Notranji vrt bi morala imeti vsaka hiša. Saj pomeni tranzicijo naravnega v umetno in s tem sintaktično povezovanje pojmom – naravno – umetno. Prehajanje narave v bivanske prostore je ključ za ustvarjanje atmosfere.


Sprejemnica - Google Tokio Google in pisarne podružnice v Tokiju Vrtec malo drugače Prvi kreativno opremljen vrtec prihaja z Japonske covr-bazen Zasebni bazen z naravno vodo Modern-Work-Space-4.jpg Ispiracija – delovno mesto z okusom prihodnosti · ·