Minimalistična podlaga "Tab"
V zraku · tehnologija · gadgeti

Minimalistična podlaga za tehnološke pripomočke Tab je preprosta rešitev za vse, ki med delom upravljajo več tehnoloških pripomočkov. Estetsko dovršeni dodatek za dom oziroma pisarno omogoča, da med branjem ali pisanjem po belem bloku po želji upravljamo tudi iPad in iPhone.

Podlaga Tab je estetsko dovršen dodatek za dom oziroma pisarno, ki omogoča preprosto in elegantno sočasno upravljanje vseh naših tehnoloških in analognih pripomočkov. Medtem ko mirno leži v našem naročju, na mizi oziroma postelji, pokonci drži naša iPad in iPhone, ki nam med branjem, delom ali ustvarjanjem služita kot zaslon, glasbeni predvajalnik … Poleg uporabnosti Tab odlikujejo prečiščen dizajn, toplina lesa in zanesljiv oprijem.

PREBERITE ŠE: Pooch Selfie: Pasji selfi ali kaj vse si lahko še izmislijo na temo selfijev

Minimalistična podlaga "Tab"Odpri galerijo
Fornasetti in Huawei sta izdelala prestižno pametno uro, ki kombinira umetnost, dizajn in sodobno tehnologijo. Fornasetti in Huawei s pametno uro za ljubitelje umetnosti, dizajna in sodobne tehnologije Selfie s psom Pooch Selfie: Pasji selfie ali kaj vse si lahko še izmislijo na temo selfijev Koto-all-live-sleep-work Koto – slovenski pametni senzorji za zdrav dom #indiegogo Naprava Samsung Gear VR Virtualna očala Samsung Gear VR kmalu naprodaj – uživajte še zadnje leto v resničnosti ·