Ogledalo Dome
Utrip mesta · dom

Minimalistično dizajnersko ogledalo Dome, ki prepriča z mehkimi, minimalističnimi linijami je produkt bruseljskega oblikovalskega studia Beaverhausen.

Belgijsko samostoječo ogledalo prečiščenih linij Dome, ki so ga izdelali pri bruseljskem oblikovalskem studijo Beaverhausen, ima poleg funkcionalne vrednosti tudi estetsko, saj s svojim minimalističnim izgledom in barvo rožnate terakote popestri prostor in interierju doda pridih modernosti. Čudovit spoj odsevajočega stekla in kontrastne pudraste kovine je dosegljiv pri ponudniku dodatkov za dom Hausmerk, ki sta ga leta 2014 ustanovila Mimy A. Diar in Luijten of Beaverhausen. Čudovito!

PREBERITE ŠE: Minimalistični dodatki za dom za sodobno prenovo stanovanja

Ogledalo DomeOdpri galerijo
photo-original iscream iScream – slovenski pametni aparat za sladoled je na Kickstarterju prava senzacija Samozalivalni lonček za zelišča Verdure Verdure – samozalivalni lonček za gojenje zelišč doma Katera sobna rastlina je prava izbira za vaš prostor? Preverite, katere sobne rastline so primerne za vaš dom Phone-brella je dežnik, ki učinkovito odgovarja na izzive časa. Phone-brella- dežnik za 21. stoletje z ročajem za odvisnike od pametnih telefonov · ·