0
V zraku · tehnologija · gadgeti

Športno opremo, ki preprosto izgine, ko ni v uporabi, lahko označimo za sveti gral domačih telovadnic. Prav s takšnimi besedami je mogoče opisati edinstveno inovacijo na področju športa.

Športni pripomoček Mirror Interactive Home Gym lahko uporabljamo v stoječem položaju ali pa ga pritrdimo na steno.

Njegov LCD-zaslon se skriva za odsevno površino, zato bo po izklopu deloval kot navadno ogledalo. Z njegovo pomočjo se boste lahko povezali s poklicnimi trenerji, ki bodo nasvete delili prek stereozvočnega sistema.

Uporabniki bodo izbirali med različnimi vrstami vadbe, kot so kardio, moč, joga, pilates, in drugi. Prilagoditi bo mogoče tudi stopnjo težavnosti. Sistem je torej primeren tako za začetnike kot tudi za poklicne športnike. Hkrati vključuje brezžične merilnike srčnega utripa. Prav tako je združljiv z uro Apple Watch.

Za čudežno ogledalo bo treba odšteti 1.495 ameriških dolarjev, kar je preračunano 1.291 evrov. Mesečna naročnina v višini 39 ameriških dolarjev oziroma 34 evrov vam bo zagotovila dostop do več kot 50 programov vadbe tedensko.

Galerija – Mirror Interactive Home Gym

Mirror Interactive Home GymOdpri galerijo

Samsung-Q900-8K-cover IFA 2018: Samsungova nova televizija navdušuje z 8K-ločljivostjo Acer-Predator-Thronos2-e1535621321730 IFA 2018: Acerjev stol Predator Thronos čaka na igričarskega kralja Mavic-2-Series DJI Mavic 2 Pro in DJI Mavic 2 Zoom: nadgrajena kamera v kombinaciji z izjemno letalsko tehnologijo shutterstock_769425553 TOP 8: najboljši polnilni ovitki za iPhone X · · · ·