misfit vapor 2
V zraku · tehnologija · pametne ure

Pametna ura Mistif Vapor 2 je s ceno 250 ameriških dolarjev za petdesetaka dražja od lanskega modela, zato pa ima vgrajen sprejemnik satelitske navigacije ter podatkovno komunikacijo NFC.

Misfit Vapor 2 ima tudi malenkostno večjo ločljivost zaslona (328 pik na palec), na voljo pa bo v dveh velikostih. Različica s premerom ure 41 mm je namenjena ženskam, s premerom 46 mm pa moškim. Ne glede velikost so v njej procesor Snapdragon Wear 2100, merilnik srčnega utripa in na dotik občutljiv AMOLED-zaslon. Operacijski sistem je Wear OS, vgrajena pa je tudi Googlova digitalna pomočnica.

Pametna ura Misfit Vapor 2 bo na voljo v več barvnih različicah, prav tako boste lahko izbirali med kovinskim ali silikonskim usnjenim pasom. Kakšne so nove pametne ure, si oglejte v galeriji.

Galerija – Misfit Vapor 2

Misfit Vapor 2Odpri galerijo

design-slider-01-1600 Montblanc Summit 2: prva pametna ura s Qualcommovim novim procesorjem garmin-instinct Pametna ura Garmin Instinct: “instinkt” za ljubitelje narave w7-getgoing LG Watch W7: mehanični kazalci nad zaslonom Skagen Falster 2 IFA 2018: pametna ura Skagen Falster 2 je minimalizem s skandinavsko estetiko · · · ·