Računalniška miška Logitech G900 Chaos Spectrum
V zraku · tehnologija

Logitech G900 Chaos Spectrum je verjetno najboljša igračarska miška do zdaj, definitivno pa je najboljša v Logitechovem ”voznem parku”. Gre za vrhunsko brezžično miško, ki se ponaša z najnaprednejšo brezžično tehnologijo (povezava brez drobca zamika), prilagodljivim obojeročnim dizajnom, najboljšim optičnim senzorjem, želvjo življenjsko dobo baterije, natančnim mehanskim vrtljivim gumbom in zasnovo, ki zagotavlja maksimalno udobje pri dolgotrajnem igranju.

Igračarska miška Logitech G900 Chaos Spectrum so mokre sanje vsakega igračarja. Zakaj? Je brezžična (profesionalni e-športni igračarji namreč sovražijo kable) in z odzivnostjo, zmogljivostjo ter zanesljivostjo žične. Logitechovi inženirji so celo dosegli, da hitrejša od miške z ”repom”!

Pohvali se lahko z milisekundno hitrostjo poročanja in z visoko optimizirano 2,4GHz brezžično povezavo. Zavoljo tehnologije ”clock-tuning”, ki klesti njeno porabo energije, lahko z njo neprekinjeno igrate kar 32 ur (24 z osvetlitvijo), torej ves tekmovalni konec tedna! Na nove napore pa je pripravljena že po dveh urah polnjenja. Ko je skorajda izpraznjena, vas o tem obvesti baterijski asistent Logitech Gaming Software (LGS), med polnjenjem pa sploh ni potrebe, da nehate igrati, saj ”neopazno” preklopi med brezžičnim in žičnim načinom. Navduši tudi njen vrhunski optični senzor (PMW3366), ki med uporabniki velja za najboljši senzor za igričarske miške na trgu. Vsako potezo natančno prenese na zaslon in ponuja odzivno in povsem gladko delovanje tudi pri najvišji občutljivosti.

Se popolnoma prilega roki, saj je sposobna številni metamorfoz in jo lahko konfigurirate po svojem okusu. Primerna je za vse vrste prijemov (za različen položaj dlani in oprijem prstov, za levičarje in desničarje). Velja omeniti tudi osvetlitev (barvo in moč lahko sprogramirate po željah, tudi z učinkom dihanja, lahko pa svetlobne učinke izklopite) in mehanski vrtljivi gumb, ki omogoča kot solza čist občutek klika.

PREBERITE ŠE: Posledice strmenja v različne zaslone hkrati

Miška Logitech G900 Chaos Spectrum tehta vsega 107 gramov, zanjo pa boste morali odšteti 179 evrov.

Računalniška miška Logitech G900 Chaos SpectrumOdpri galerijo
Glasba nastala na podlagi fizionomije. Face Melody: spletna stran, ki vam spesni pesem na podlagi obraznih potez Dron Flying Pantograph Flying Pantograph – dron, ki riše Pametna pečica June June: pametna pečica, ki sama prepozna hrano, ki jo nosi ”pod srcem” Holoportacija Holoportacija: digitalna teleportacija ·