amanda-vick-Az3yuE3out0-unsplash
Utrip mesta · moda · ženska moda

Si prepričana, da v visokih petah hodiš pravilno!

Veste, kako pravilno hoditi v visokih petah? Visoke pete so strast večine žensk, saj so v njih noge videti še posebej zapeljive, a le, če znate v njih tudi hoditi. Kar pa ni najbolj preprosta stvar na svetu. Zato imajo številne ženske do njih strahospoštovanje, če nekoliko pretiravamo. Za vse, ki niste ravno vešče hoje v visokih petah, imamo nekaj koristnih napotkov, zaradi katerih boste v prihodnje v visokih petkah hodile samozavestno in brez strahu, da bi se osmešile.

Kako pravilno hoditi v visokih petah? To se sprašuje marsikatera ženska in istočasno obupano vzdihuje ob pogledu na popolno hojo hollywoodskih zvezdnic na rdeči preprogi, za katere se zdi, da jim je bila hoja v visokih petkah položena v zibelko.

Nekatere imajo morda res naravni talent za hojo v ”špičakih”, preostale pa so šle skozi mamino/prijateljičino/YouTubovo ”malo šolo” hoje v visokih petih, da so postale vešče tovrstne hoje.

PREBERITE ŠE: Zara GYMWEAR 2016: športna kolekcija za aktivne punce

In česa se je treba držati pri hoji v visokih petah? Pomembni so pokončna drža (ramena potegnjena nazaj, stisnjene trebušne mišice, vzravnana hrbtenica in glava pokonci, oz. kot beremo v ”babičinem modnem dnevniku”: postavite si navidezno knjigo na glavo in jo poskušajte obdržati na njej), hoja s pete na prste (najprej na tla postavite peto in šele nato prste) in kratki koraki (višje ko so pete, krajši naj bodo koraki). Več pa izveste v videoposnetku.

Kako pravilno hoditi v visokih petah?

52328461_138136047223890_6080251828911216907_n Ženski modni trendi jesen/zima 2019: to je vse, kar moraš vedeti! August-collection-slider_1500x So omare polne Zare? To je 8 manj znanih blagovnih znamk, ki jih velja preveriti shutterstock_441846184 Trik, s katerim bo poceni torbica videti 10x dražja! 5 modnih trendov, ki jim NE BI SMELA slediti: tega si NE SMEŠ privoščiti 5 modnih trendov, ki jim NE BI SMELA slediti: tega si NE SMEŠ privoščiti