cover-manca-honor-8-lite
Sponzorirano · V zraku · tehnologija

Za Miss športa Slovenije 2017 Manco Šepetavec je atletika način življenja. In poleg izjemnih športnih dosežkov je Manca zdaj stopila tudi na pot mode in lepote. Ta preskok zanjo ni presenetljiv, saj ji urejenost in stil veliko pomenita.

Njen Instagram profil tako krasijo odlične fotografije in večina je posnetih s telefonom. “Zagrabiš dan in ne zapravljaš časa. Sama živim hitro in aktivno življenje, zato potrebujem telefon, ki me lahko dohaja in me ne upočasni,” pravi Manca Šepetavec, nosilka laskavega naslova Miss športa 2017. Z veseljem je zdaj v njeni vsakodnevni rabi telefon Honor 8 v beli barvi, ki ji je v pomoč pri treningu, upravljanju družbenih omrežij, načrtovanju vadbe in tekmovanj.

Mlajši brat Mančinega telefona je Huawei Honor 8 Lite. Ta je namenjen vsem, ki želijo in iščejo več. Za vse, ki uživajo v glasbi in radi zamrznejo čas s fotografiranjem krajev, ki jih obiščejo, ter ljudi, ki so bili tam. Danes želimo biti vedno v stiku in vedno na tekočem. Za vse to je najpomembnejši kakovostni telefon, ki nas spremlja v našem žepu. Pametni telefon je hkrati nadzorni center in zunanji pomnilnik spominov. Zato mora biti točno takšen, kot je Manca Šepetavec: hiter, dinamičen in aktiven.

Honor 8 Lite nudi tri najpomembnejše elemente, ki omogočajo udobno uporabo: top specifikacije, najnovejšo različico Androida 7.0 in optimiziran EMUI 5.0. Zato je telefon resnično prijeten za uporabo takoj po nakupu in tudi pozneje. Pika na i pa je kakovosten in nadvse privlačen videz. Naj vas prepriča cena! Do konca junija odlični Honor 8 Lite dobite za neverjetnih 5,83 evra pri operaterju Telemach.

#Top specifikacije

Prvi pogoj za hitro delovanje pametnih telefonov so dobre specifikacije. V primeru pametnega telefona govorimo predvsem o naprednem procesorju in zmogljivostih RAM-a. Honor 8 Lite ima vgrajen osemjedrni procesor HiSilicon Kirin 655 s štirimi jedri, ki tečejo pri frekvenci 2,1 GHz, in štirimi, ki tečejo pri hitrosti 1,7 GHz. Višje število jeder mogoča, da se sočasno izvaja več izračunov. Drugi nujni element je delovni pomnilnik (RAM). S 3 GB se Honor 8 Lite povsem kosa z najdražjimi napravami na trgu ta trenutek. RAM je v resnici zelo pomemben element, ki pa je vse prevečkrat spregledan in povzroča ozko grlo.

Višje količine delovnega pomnilnika omogočajo gladko delovanje sistema in aplikacij, predvsem v primeru, ko uporabnik preklaplja med večjim številom zagnanih aplikacij. Prav tako pa omogoča, da aplikacije obdržijo svoje stanje v ozadju dlje časa, medtem ko jih uporabnik ne uporablja. Tako procesor kot delovni pomnilnik predstavljata dobro naoljen dvojec, ki se odlično dopolnjuje. Temu paru je treba dodati le še grafični sistem Mali-T830MP2, ki bo kos tudi najbolj zahtevnim igram in bo vzdrževal gladko predvajanje slike. S Honorjem 8 Lite boste imeli vedno pri roki zmogljiv in hiter telefon.

#Popolna programska oprema

Zmogljivosti Honorja 8 Lite se ne končajo zgolj pri specifikacijah, ampak tudi kot merljiva in stalna korist za uporabnika pametnega telefona. Takoj, ko telefon odpakirate, na njem teče najnovejša različica Androida, 7.0 Nougat. Še en element je najnovejša različica lastnega uporabniškega vmesnika EMUI 5.0, ki vsebuje vrsto funkcij tako za potrebe videza kot tudi za delovanje. Vmesnik je lažji, bolj pregleden in minimalističen. Ponuja hitrejši dostop do bližnjic in uporabnik lahko bolj poglobljeno upravlja z obvestili, ki hkrati ponujajo več informacij. Telefon omogoča, da s skeniranjem celotne naprave poišče vse elemente, ki jih je treba optimizirati. Sem spadajo odstranjevanje starih, nepotrebnih datotek, zapiranje nepotrebnih aplikacij v ozadju, optimizacija rabe baterije in skeniranje pomnilnika prek spletnega protivirusnega programa.

#Visoke zmogljivosti

Najpomembnejši pa so mehanizmi, ki poskrbijo, da se zmogljivost sistema in aplikacij ne slabša s časom. Honor 8 Lite ima vgrajene rešitve, ki se učijo od uporabnika telefona in poznajo njegove vzorce. S tem lahko telefon vnaprej predvidi načine uporabe in se temu prilagodi, ker omogoča boljše upravljanje z baterijo. Več moči gre k aplikacijam, ki so najpogosteje uporabljene, zato se največkrat uporabljene aplikacije ali programi zaženejo hitreje in bolje delujejo. EMUI 5.0 omogoča, da več kot 90 odstotkov uporabnikovih interakcij s telefonom ne potrebuje več od treh klikov, kar znatno zmanjša čas in olajša uporabo telefona.

Ste sprejeli odločitev? Še ne. Pa preberite ta test. In cena? Ob podaljšanju razmerja z operaterjem Telemach bo vaš že za tri bele kave na mesec.

Galerija slik: Honor 8 Lite

Honorja 8 LiteOdpri galerijo
template-sivina Prenosnik, chromebook ali tablica: za kaj naj se odločim? 3245936-scene+11+2017-06-11_14-03-06 Xbox One X: najmočnejši Xbox do zdaj hotstuff_seed_turntable Seed, vintage gramofon, ki to ni 1000-500-citymagazine-cover Vintage Applovi športni copati zdaj na dražbi ·