Will Smith in Jaden Smith
Kulturni izbor · film

Will Smith je na družbenem omrežju objavil fotografijo z 18-letnim sinom Jadenom Smithom, kako mu je odrezal značilne drede, ki so ga spremljali zadnjih nekaj let. Za spremembo videza je kriv najuspešnejši slovenski režiser vseh časov Mitja Okorn, ki je že začel snemati film Life In A Year (Življenje v enem letu), v katerem poleg Care Delevingne nastopa prav Jaden Smith.

Slovenski režiser, ki dela v tujini, Mitja Okorn (Planet samskih, Pisma Sv. Nikolaju), je že začel snemati svoj novi film Life In A Year (Življenje v enem letu), ki ga producira podjetje Willa Smitha Overbrook Entertainment, katerega solastnik je.

V njem bosta v glavnih vlogah nastopila Britanka Cara Delevingne (Odred odpisanih, Pan) in Smithov sin Jaden Smith (Čas po Zemlji, Karate Kid). Ta se je moral zaradi nove vloge posloviti od svojih dolgih las, v vlogo frizerja pa se je prelevil kar njegov oče.

PREBERITE ŠE: Slovenski režiser Mitja Okorn bo posnel film s Caro Delevingne

V romantični drami Life in a Year, ki na redni kinematografski spored prihaja leta 2018, poleg omenjene dvojice nastopata tudi Terrence Howard (Iron Man, Ugrabljen) in Nia Long (Smo že končali?, Princ z Bel-Aira). Film govori o 17-letniku, ki izve, da njegovo dekle umira (ima neozdravljivo bolezen), zato se odloči, da bosta v letu, ki ji je ostalo, stlačila vse, za kar bi drugače imela čas vse življenje. Scenarij za težko pričakovani film velemojstra romantičnih filmov sta napisala Jeffrey Addiss in Will Matthews.

Galerija – Will Smith je sinu zaradi filma Slovenca odrezal lase:

Will Smith in Jaden SmithOdpri galerijo
Hitri in drzni Filme Hitri in drzni ste gledali v napačnem vrstnem redu – tak je pravilen Film Thor: Ragnarok (2017) Filmski napovednik: Thor: Ragnarok (2017) Kemija je bila premočna: v teh filmih so igralski pari ZARES ljubili Kemija je bila premočna: v teh filmih so se igralski pari ZARES ljubili Matrica z Willom Smithom Film Matrica, če bi v njem igral Will Smith in ne Keanu Reeves · · · · · ·