MixStick je pripomoček za mešanje koktajlov
Utrip mesta · dom

Priprava koktajla ni višja znanost, samo poskrbeti morate, da zmešate ravno prave količine različne pijače. MixStik naredi to otročje lahko. Mini naprava v obliki palčke opremljena z LED diodam se namreč poveže z namensko aplikacijo, kjer izberete recept za želeni koktajl in diode se različno obarvajo glede na potrebno količino posamezne pijače oziroma sestavine. Priprava koktajla še nikoli ni bila tako enostavna!

MixStik je priročna kuhinjska naprava s katero zmešate koktajle kot sta Cosmopolitan in Long Island v pičli minuti. Nič več mučenja s črticami na merici, v kozarec zgolj vstavite MixStick, v pripadajoči mobilni aplikaciji izberete vrsto koktajla in glede na različno obarvane LED diode, ki za dotično mešanico označujejo količino posamezne sestavine, dodate pravo merico posamezne pijačo in ledu. Vse kar morate nato še storiti je, da vsebino premešate, pretresete in po želji okrasite.

PREBERITE ŠE: Photoshop Fridge Magnets – magneti z našimi najljubšimi Photoshop orodji

MixStick palico lahko sprogramirate tudi tako, da opravlja tudi nealkoholna opravila. Lahko postane pripomoček za izdelavo fotografij, kjer rišete s svetlobo, za ”geeke”, ki so si z njo prej zmešal preveč koktajlov in zdaj mislijo, da so na sceni Vojne zvezd, pa svetlobni meč s 24 LED-diodami in senzorjem gibanja. Lahko pa služi tudi kot ambientalna luč. MixStick boste imeli kmalu možnost naročili na Kickstarterju.

MixStick je pripomoček za mešanje koktajlovOdpri galerijo
Magične namizne svetilke BULBING lamps BULBING lamps – namizne luči, ki ustvarjajo 3D optično prevaro photoshop-fridge-magnets-adcf.0000001429037826 Photoshop Fridge Magnets – magneti z našimi najljubšimi Photoshop orodji dqdw To so najbolj kreativne knjižne police, kar ste jih kdajkoli videli Foodee Foodee – najbolj učinkovit način, kako lahko zmanjšate ostanke hrane