Mobilité je kombinacija skejta in delavniškrga stola
Utrip mesta · dom

Mobilité je preprosta in hkrati briljantna rešitev, ki bo navdušila ljubitelje skejta. Tim Defleur in Benjamin Helle, ki stojita za stolom, se namreč dobro zavedata kako težko je biti, posebej ljudem, ki radi skejtajo in so bolj odprtega duha, zaprt v pisarno več ur. Zdaj bodo lahko ti do kavnega avtomata odskejtali. Stol je namreč kombinacija skejta (kot naslonjala) in delavniškega stola (stola brez naslonjala) in je hkrati odlično nadomestilo za tiste, ki pisarniške stole uporabljajo za vožnjo vzvratno do fotokopirnega stroja, ker so preleni, da bi vstali in hodili.

Mobilité je prav poseben stol, saj je kombinacija skejta in delavniškega stola. Oba sta sicer že sama po sebi funkcionalna in tudi ločeno služita svojemu namenu, a ko združita moči, postaneta udoben pisarniški stol. Skejt namreč ni izdelan iz lesa, pač pa penastega materiala oblečenega v klobučevino in omogoča nagib hrbtišča kot večina ergonomskih stolov na trgu.

PREBERITE ŠE: My Seat – inovativni slovenski stol za kampiranje, ki ”kampira” na Kickstarterju

In ko se morate odpraviti na pot, zgolj potegnete skejt iz odprtine in že ste pripravljeni, da zavrtite koleščka pod nogami.

Mobilité je kombinacija skejta in delavniškrga stolaOdpri galerijo
Stilsko razpolovljena hotelska soba. Pavel Vetrov – soba, ki je pol minimalistična, pol maksimalistična 10-SNAP-by-Be-elastic SNAP – ustvarimo si svoje pohištvo #kickstarter DSC09421-copy Room in a Box – kartonska soba iz škatle, ki jo sestavimo v pol ure #indiegogo Tempescope Tempescope – naprava, ki fizično prikaže vremensko napoved · · ·