Mobilni glamping šotor Adria
Utrip mesta · dom

Glamping Sloveniji ni tuj, zahvaljujoč podjetju Adria Dom pa smo Slovenci ponudbo glamuroznega kampiranja obogatili s prvimi mobilnimi glamping šotori na svetu. Belokranjsko podjetje, do zdaj znano predvsem po izdelavi mobilnih počitniških hišic, je namreč skupaj s partnerji razvilo edinstven produkt, ki v svetu nima konkurence. Glamping šotori so namenjeni tako glamping resortom kot klasičnim avtokampom.

Glamping val je zajahalo tudi slovensko podjetje Adria Dom, ki je presenetilo z mobilnimi glamping šotori Adria. Ti so novost glampinga v svetovnem merilu in primerni tako za glamping resorte kot avtokampe, ki so jih do zdaj Belokranjci pridno polnili z mobilnimi hišicami. V primerjavi z obstoječo ponudbo glampinga so glamping šotori Adria namreč mobilni.

Ponujajo obilje kvadratnih metrov bivalne površine, ki jo je mogoče enostavno seliti, saj so šotori izredno preprosti za montažo, istočasno pa lahki in obstojni. Izdelani so iz vrhunskih materialov, platno je iz najboljšega bombaža in je UV-obstojno, negorljivo in nepremočljivo. Na voljo bo v več oblikah (dvo- in štirikapnica brez slemena in s slemenom), barvah, dimenzijah in nivojih opremljenosti.

PREBERITE ŠE: Herbal glamping resort Ljubno: prestižno kampiranje v zavetju Savinjskih Alp

Največji glamping šotor Adria Doma je Adria XL. Butični šotor ima površino 40 kvadratnih metrov z mansardo (47 m2 skupne površine), ki ji lahko dodamo baldahin. Primeren je za 8 oseb, ima kuhinjsko-bivalni del, dve spalnici, spalnico v mansardi, ekstra ležišče na izvlečni sedežni garnituri, kopalnico s toaletnim prostorom in prho, klimatsko napravo, po želji pa je na voljo tudi vrtni džakuzi in vrsta drugih dodatkov (senčna jadra, nadstrešnica, ležalniki, vrtna garnitura …).

Mobilni glamping šotor AdriaOdpri galerijo
Prenosna pečka in štedilnik Frontier Plus Frontier Plus – prenosna peč, ki jo lahko vzamete na pot Meyou elegantno pohištvo za mačke Meyou – elegantno pohištvo za mačke (in njihove lastnike) Pametna zibelka Snoo Slovenska viseča zibelka, ki kar sama uspava dojenčka! Pametna miza FurniQi FurniQi je mizica za brezžično polnjenje mobilnih naprav ·