Neverjetne fotografije, ki kažejo moč narave in njeno prevlado: ribiška vasica, Kitajska.
V zraku · buzz buzz

Narava je zares neverjetna. Vedno znova nas preseneča in vedno znova nas opominja, da nas lahko v trenutku nadvlada. O tem pričajo tudi te neverjetne fotografije, ki kažejo moč narave.

Pravijo, da v večnem spopadu med človekom in naravo ni zmagovalca. Mi se ne strinjamo. Zakaj? Tukaj so namreč fotografije, ki dokazujejo, da se skozi vsako od človeka zapuščeno stvar, skozi razpoke v stavbi ali skozi zapuščen avto vije in bohoti vegetacija, ki prevzema nadzor. Narava tako ponovno zavlada. Z nami se sprehodite skozi zapuščene rove, ladje, dvorce, ki so, čeprav jih je ustvaril človek, danes z naravo eno. Nedvomno fotografije, ki vam bodo dale misliti!

PREBERITE ŠE: A Quick Perspective – fotografije, ki stvari postavijo v perspektivo

Galerija – neverjetne fotografije, ki kažejo moč narave in njeno prevlado

Neverjetne fotografije, ki kažejo moč narave in njeno prevlado: ostanki ribiškega mesta na Kamčatki.Odpri galerijo

Življenje lastnikov psov 22 stvari, ki jih razumejo samo lastniki psov Koliko časa moramo biti fizično aktivni, da porabimo kalorije zaužite z alkoholom? Koliko časa moramo biti fizično aktivni, da porabimo kalorije, ki smo jih zaužili z alkoholom? Melania Trump Zaradi Melanie Trump se Sloveniji zdaj smeji cel svet! 34032939_1704878019581162_2833632852816429056_n (1) Kako Dwayne Johnson, najbolje plačani igralec vseh časov, zapravlja svoje milijone · · ·