Moč Photoshopa – zvezdnice in zvezdniki pred in po digitalni obdelavi fotografij
V zraku · buzz buzz

Zvezdnice in zvezdniki so na fotografijah marsikdaj videti tako popolno, da se skorajda ne zdijo resnični. V veliko primerih vas občutek ne vara, saj je večina zvezdniških fotografij obdelanih. Zato se nikar ne primerjajte z njimi na podlagi tovrstnih posnetkov, saj je lahko na tak način popoln vsak. Želiš izvedeti resnico za temi popolnimi zvezdniškimi fotografijami? Kako so zvezdniki videti v resnici, brez retuširanja? Pripravite se na šok!

Tudi zvezdnice in zvezdniki niso popolni, čeprav njihove fotografije včasih dajejo tak občutek. Jasno je, da so fotografije za naslovnice in druge kampanje digitalno obdelane. To je postal že standard.

PREBERITE ŠE: Ko se Obama in Clintonova objameta, splet odgovori s fotomontažami in v hipu uniči popoln trenutek

Problem je, ker se marsikdo tega ne zaveda in zasleduje nerealne lepotne standarde. Ker so ti nedosegljivi, se posledično počutijo manjvredne. A nikar. Zvezdniki in zvezdnice so prav tako polni napak kot navadni smrtniki in te fotografije so dokaz.

Moč Photoshopa – zvezdnice in zvezdniki pred in po digitalni obdelavi fotografij:

BeyonceOdpri galerijo

Najstarejši otroci so najbolj inteligentni Tako vrstni red rojstva vpliva na vašo inteligenco Dunaj Prater 5 razlogov, zakaj je Dunaj najboljše mesto za življenje Denar za 18-letnike Vsak italijanski najstnik za 18. rojstni dan od države prejme 500 evrov! Nezrel moški 22 lastnosti, po katerih prepoznate nezrelega moškega · ·