cover
V zraku · buzz buzz

Eugenia Loli je umetnica, katere ‘’posebnost’’ so moderni vintage kolaži,. Nostalgični, ki nas z gospodinjami in malomeščanskimi prizori takoj spomnijo na šestdeseta in tisti, ki so polni sarkazma ali nekoliko drugačne sporočilnosti.

Eugenia Loli je ustvarjalka filmov in modernih vintage kolažov. Umetnica sicer prihaja iz Grčije, danes pa živi in ustvarja v Kaliforniji. Preden se je vrgla v umetniške vode je bila zaposlena v tehnologiji, danes pa njeno delo vključuje sodelovanja z različnimi strankami (med njimi tudi vsem znani Urban Outfitters) in naslovnice albumov številnih glasbenikov.

PREBERITE ŠE: Realnost vs. fantazija: Barvite ilustracije Marine Papi

Zdi se ji pomembno, da njena umetnost v sebi nosi močno idejo, zato ima prav vsak izmed njenih nostalgičnih vintage kolažov v sebi sporočilo, pri katerem pa je naloga gledalca, da s svojo domišljijo do konca sestavi zgodbo, ki jo na kolažu začne umetnica.

Moderne vintage kolaže Eugenie Loli si oglejte v naši galeriji!

Odpri galerijo

Divorce Divorce! The Game: igra s kartami, kjer ločitev še nikoli ni bila tako zabavna Tega močni pari, ki se imajo zelo, zelo radi, nikoli ne počnejo Tega močni pari, ki se imajo zelo, zelo radi, nikoli ne počnejo 12421321 Kaj v resnici pomenijo tvoji emoji cover Laurent Chehere: Flying Houses ali tistega lepega dne, ko so hiše letele ·