Pohištvo Oriental Series
Utrip mesta · dom

Moderno pohištvo z orientalskim pridihom, poimenovano The Oriental Series, je prvovrstna mešanica azijskih vplivov in sodobne estetike, ki je s svojo multikulturnostjo odličen način za zadovoljevanje estetskih potreb tako vzhodnega kot zahodnega trga.

Moderno pohištvo z orientalskim pridihom iz pekinškega dizajnerskega studia Frank Chou, The Oriental Series, bo maja 2016 predstavljeno na pohištvenem sejmu Design Shanghai. Pohištvena kolekcija The Oriental Series je prvovrstna mešanica azijskih vplivov in sodobne estetike in je s svojo multikulturnostjo odličen način za zadovoljevanje estetskih in pohištvenih želja tako vzhodnega kot zahodnega trga.

PREBERITE ŠE: Hiša “Kame”: ko v japonskem domu zavlada geometrija

Kolekcija The Oriental Series je sestavljena iz možatega naslanjača Kong, ki prepriča z zanimivimi geometrijskimi izrezi in kontrastnimi barvami, kavča Nov z močnimi linijami in barvnimi izbirami, mize Null z ukrivljenimi kovinskimi nogicami in zložljive predelne stene Ping.

Pohištvo Oriental SeriesOdpri galerijo
Néit je prvi pametni zložljivi potovalni kovček Néit: prvi pametni zložljiv potovalni kovček Prenosna kopalna kad Xtend Xtend: prenosljiva kopalna kad, ki se pospravi sama vase TimeBox TimeBox: zaklenite skušnjave in slabe navade Kako zamenjati prevleko za odejo? Kako prevleko za odejo zamenjati v manj kot minuti? ·