kl x vans
Utrip mesta · moda

To jesen sta moči združila modni oblikovalec Karl Lagerfeld in Vans. Kolekcija bo na voljo od 7. septembra, že danes pa si lahko ogledate, kaj je z Vansom ustvaril modni guru Lagerfeld.

Kadar se združita dve tako močni blagovni znamki, kot sta Karl Lagerfeld in Vans, potem lahko pričakujemo zares ‘sveto’ luksuzno kolekcijo, ob kateri nam poskoči srce.
Karl Lagerfeld je h slovitemu Vans stilu pridal svojih 6 značilnih stilov. Čevlji Sk8-Hi, Old Skool in klasični Vansovi natikači so zdaj iz usnja ter okrašeni s črko ‘K’. Oblačila so obdržala svoj črno-bel motiv, vključno z jakno bomber z  rokavi raglan ter usnjenim nahrbtnikom (prav tako s črko ‘K’).
Pa cene? Te se bodo gibale od 40 do 300 evrov. Oblačila bodo od 7. septembra na voljo v mednarodnih Lagerfeldovih butikih, izbranih trgovinah Vans in v spletnih trgovinah obeh ustvarjalcev.

Galerija – Karl Lagerfeld x Vans

Karl Lagerfeld x VansOdpri galerijo

_MG_6429 Lazy Clothing: slovenska modna znamka edinstvenih barvitih kosov Nahrbtnik, ki je pripotoval iz prihodnosti. Solid Gray: nahrbtnik, ki je pripotoval iz prihodnosti nahrbtniki torbe 2017 Top šolski nahrbtniki in torbe 2017 ERDEM-x-HM ERDEM x H&M: novo ekskluzivno modno sodelovanje · · · ·