Victoria’s Secret Fashion Show 2016
Utrip mesta · moda · ženska moda

V Parizu se je odvila težko pričakovana modna revija Victoria’s Secret Fashion Show 2016, ki jo bodo na televiziji predvajali 5. decembra 2016, že zdaj pa si lahko ogledate vroče fotografije z modnega spektakla, ki slovi po vrhunskih manekenkah, fascinantni scenografiji in poželjivem spodnjem perilu, v katerem so se tokrat sprehajale Kendall Jenner, Gigi in Bella Hadid, Viktorijini angelčki Adriana Lima, Lily Aldridge, Sara Sampaio, Alessandra Ambrosio, Martha Hunt, Elsa Hosk, Jasmine Tookes, Josephine Skriver, Romee Strijd in Taylor Hill ter druge brhke lepotice. Dogodek je pospremil nastop pevke Lady Gaga in glasbenikov Bruna Marsa in The Weeknda.

Za nami je modna revija Victoria’s Secret Fashion Show 2016. Ta se je iz New Yorka preselila v svetovno prestolnico mode Pariz (v muzej Grand Palais), od koder prihajajo ti vroči posnetki.

Po modni pisti se je na jubilejni dvajseti modni reviji sprehodilo 51 trenutno najbolj zaželenih obrazov, med njimi tudi Jasmine Tookes, ki je nosila znameniti modrček Fantasy Bra.

Tokratni je bil vreden tri milijone ameriških dolarjev. Najdražjega je leta 2002 nosila Gisele Bündchen. Vreden je bil osupljivih 15 milijonov dolarjev.

PREBERITE ŠE: Neretuširane fotografije Viktorijinega angelčka v modrčku za 3 milijone

Največjo modno revijo na svetu Victoria’s Secret Fashion Show si vsako leto na TV zaslonih ogleda prek 500 milijonov ljudi. Letos jo bo TV mreža CBS predvajala 5. decembra 2016. Že danes pa si lahko ogledate fotoutrinke.

Galerija – Victoria’s Secret Fashion Show 2016:

Victorijin angelček: Martha HuntOdpri galerijo

comma Comma nas s praznično kolekcijo popelje nazaj v viktorijansko dobo PicMonkey Collage Božično-novoletna darila za ženske: darila za modne navdušenke Elsa Pataky v mjuziklu za znamko Women's Secret. Women’s Secret želi biti kot Victoria’s Secret, najbolj seksi spodnje perilo Modni trendi 2016: plesalke zaslužne za nov trend s hlačnimi nogavicami · · · ·