Victoria Beckham
V zraku · buzz buzz

Nekdanja članica kultne skupine Spice Girls. Žena zapeljivega Davida Beckhama. Mama štirih otrok. In modna ikona. Vse to vsakodnevno združuje izjemna Victoria Beckham.

V sodelovanju s spletnim velikanom Skype, poznanim kot orodjem za povezovanje ljudi po celem svetu, tokrat Victoria Becham širši javnosti odkriva malo manj poznano stran svojega življenja. Pred petimi leti je namreč nekdanja Posh Spice lansirala svojo znamko oblačil VB, ki jo je do danes ponesla v sam vrh modnega sveta. V napovedniku dokumentarnega filma tako ponuja vpogled v zakulisje svojega vzpona iz pevke v dekliški skupini do vladarice modnih pist. Njena pot navkljub predhodni slavi in blišču vsekakor ni bila lahka, saj se je dolgo borila za spoštovanje in priznanje v tem krutem poslu. Ravno zaradi slednjega se je Victoria odločila, da povzame svojo zgodbo, prežeto z gorečo modno strastjo, požrtvovalnostjo in jasno vizijo, v dokumentarnem filmu, ki si ga lahko od konca januarja dalje ogledamo na posebni spletni strani.

Victoria BeckhamOdpri galerijo
ulicnaumetnost Simpatična ulična umetnost iz krede Pobeg v surrealni svet skozi izjemne fotografije 30 let v družbi Applovih naprav 17. Sarah Hendrickson,19, ZDA 25 najsočnejših v Sočiju ·