Zelena, črna, bež, oranžna - Gre skupaj!
Utrip mesta · moda · moška moda

Si v krizi modnega sloga? Se počutiš malo “hillbilly”? Potem je čas za obljubo samemu sebi ter za modni seznam stvari, ki ti je lahko v navdih dobrega videza.

Noro dobre adidaske za slabih 1.343 evrov – ni slabo ali pa jakna za slabih 39 evrov, res ni slabo. Vsak izdelek v izboru lahko zamenjate s podobnim. Naj vam izbor služi zgolj kot navdih možnih kombinacij.

Zelena & oranžna & bež

Zelena jakna in oranžna ura. Oranžna ura in bež srajca … Oranžna ura in črne hlače … gre skupaj,  a ne?!

No, pa poglejmo še posamezne kose.

Jakna/H&M – Bomber jacket/Cena: 39 €

Kupi tukaj

Adidaske s peklensko ceno … auč

Fight klub je cene športnih copat pripeljal do ekstaze in prav je, da to doživljate z mano.
Športni čevlji/Adidas – Yeezy Boost 350 Oxford/Cena: 1.343 €

Kupi tukaj

Zakaj sem izbral črne hlače?

Ker jih ima vsak v svoji omari in ni treba najprej v prvo trgovino. Če pa že kanite kupiti nove, mogoče motoristični stil ni tako slaba zamisel.
Jeans hlače/H&M – Biker Jeans/Cena: 34,99 €

Kupi tukaj

Klasična telirana srajca, ampak kakšna

Ni vsaka srajca srajca, in če boste kupovali takšne po 19,90 evra, lahko kaj hitro izpadete hillbilly. Zato naložba v dobro srajco vsekakor ni zgrešena in vsekakor modno zelo, zelo zaželena. Ta je draga …, a fina. Črna in bež … hmmm. Kje smo to že videli?
Srajca/Folk – Slim Fit/Cena: 223,00 €

Kupi tukaj

Dobra torba

Pri dobrih torbah je vselej tako, da niso poceni. Zares dobre pa so tako drage, da jih boste vsekakor imeli celo življenje. Izbrana Givenchyjeva ima dvojno funkcionalnost. Naokoli jo lahko prenašate kot nahrbtnik ali klasično športno torbo. Tako pa še posebej izstopa.
Moška torba/Givenchy – leather backpack/Cena: 2.670 €

Kupi tukaj

Pametni telefon – P9

Dve leči v sodelovanju z Leico ta pametni telefon postavljajo v zelo modno luč. Njegova fotografija pa je v samem vrhu oziroma jo lahko označimo za odlično. Ko še preberemo specifikacije, vemo, da je Huawei P9 vsekakor vrh ponudbe pametnih telefonov.
Pametni telefon/Huawei P9/Cena: 599,00 €

Kupi tukaj

Ura Casio

Že ime ure je tako vintage, da jo enostavno morate imeti. Super bo delovala v kombinaciji z vsakim prostočasnim kosom oblačila. V družbi z zeleno pa je naravnost erotična. Pozabite na pametne ure. Ura mora biti le ura. In edina barva letos je oranžna.
Ura/Casio G-Shock GWA1100R-4A/Cena: 582 €

Kupi tukaj

* Hillbilly – rovtar 
** No more  – nič več


Ti moški dokazujejo, da je stil večen! moški modni trendi 2016 Moški modni trendi 2016: kaj ne sme manjkati v moški omari to jesen? Nakit za brado Krato – prvi nakit za moško brado Foto: Lisca Perilo Lisca Men: Nosijo ga zmagovalci