Utrip mesta · zdravje & lepota

Če slučajno ne veste, “contouring” ali kontura ni več le domena obraza. Poudarimo in senčimo lahko tudi ključnico, oprsje, trebušne mišice … in zdaj očitno tudi vrat. Tako je! V modi je “contouring”/senčenje vratu!

Instagramova uporabnica mwhairstyles je v nazornem videu na Instagramu pokazala, kako si senčiti vrat. Veliko ljudi je ob tem senčenju in poudarjanju tilnika zavilo z očmi (kdo bi jih krivil!). Ampak na koncu je lepota umetnost in umetnosti ni treba jemati resno … Če torej, dekleta, želite, da vaš vrat bolj spominja na labodje balerine, ni nobene škode, če poskusite s senčenjem vratu.
PREBERITE ŠE: Tweexy – prstno držalo za lak za nohte

Rezultat zagotovo je, ampak ali res potrebujemo to konec koncev precej mučno senčenje? Ali smo uspešni, pravzaprav ne vidimo, saj po navadi za dober rezultat potrebujemo tudi ogledalo.

Držalo za lak za nohte Tweexy Tweexy – prstno držalo za lak za nohte Gymnastics Nazaj v formo: nasveti in namigi za začetek telesne vadbe Ukrivljen mezinec kot posledica uporabe pametnega telefona Imaš zaradi držanja pametnega telefona tudi ti ukrivljen prst? MAPO - lepotna maska s povezljivostjo Bluetooth MAPO: Bluetooth lepotna maska za obraz · · ·