christopher_kane_fur_crocs.0 cover
Utrip mesta · moda · ženska moda

Modna industrija oblikovalcem omogoča, da sprostijo svojo domišljijo. In točno to je na modni reviji na londonskem tednu mode naredil škotski modni oblikovalec Christopher Kane, ki je tja postavil ‘krokse’ s krznom.

Se še spomnite ne tako modnih ‘kroksov’ v videzu marmorja in s svetlečimi kamenčki, ki so debitirali na modni brvi na modni reviji za pomlad 2017? No, škotski modni oblikovalec Christopher Kane je na tokratnem londonskem tednu mode za jesen 2017 predstavil ‘krokse’ s krznom. S tem je napovedal trend za jesen 2017.

PREBERITE ŠE: Freckling – tetoviranje pegic je nov lepotni trend

Kosmati ‘krokodilčki’, ki sicer stanejo 325 evrov, so že razprodani. Še vedno pa lahko kupite njihove predhodnike, marmorne ‘krokse’ s kamenčki. Christopher Kane namreč dostavlja tudi v Slovenijo.

Modni trend za jesen 2017 so 'kroksi' s krznom.Odpri galerijo
Nike s kolekcijo za močnejšo postavo Nike s prvo kolekcijo oblačil za močnejšo postavo preveliki čevlji s peto Zakaj bi morale nositi prevelike čevlje s peto? pričeske za vse starosti 12 ženskih pričesk za vse starosti laceup shoes accessories Nagradna igra: podarjamo 3 x satenaste vezalke Laceup Shoes Accessories · · · · ·