Modni trend: Nošenje modrčka čez majico
Utrip mesta · moda · ženska moda

Modna industrija ljubi presenečenja in nov modni trend, modrčki čez majice, ni nobena izjema. Modne navdušenke so ga hitro vzele za svojega in je z modnih brvi že pljusknil na ulice. Trend nošenja nedrčkov oziroma topov čez majice se je nedavno pojavil na številnih modnih revijah, ki so predstavljale svoje pomladno-poletne kolekcije. Gre za zanimiv modni trend, ki dopušča veliko eksperimentiranja.

Na pohodu so modrčki čez majice. Nenavadni modni trend je dobil pospešek na številnih modnih brveh, od New Yorka do Londona, nošenje modrčka (oziroma topa) čez majico pa je medtem že zaživelo tudi na ulicah. Tovrstno nošenje nedrčka sicer ni novost, saj se je skozi zgodovino že pojavilo, zdaj pa se vrača skozi glavna vrata.

PREBERITE ŠE: Poroka 2016: trendi poročnih pričesk 2016

Modrčki za čez majice seveda niso mišljeni kot spodnje perilo, ampak kot modni dodatek. Razlikujejo se po krojih in materialih in jih je moč kombinirati z zelo različnimi stajlingi. Nekateri spominjajo na crop-top, speti drugi na dejanski nedrček.

Nošenje modrčka čez majicoOdpri galerijo
PicMonkey Collage Poroka 2016: trendi poročnih pričesk 2016 Foto Jaka Vinšek Alja Viryent: princeskin čevelj PicMonkey Collage Poroka 2016: čarobna nevesta v trendu PicMonkey Collage Frizure 2016: nov trend barvanja las je barva denima · · · ·