ombre hlačne nogavice
Utrip mesta · moda · ženska moda

Če ste mislili, da je trend ombre primeren le za lase, potem ste se krepko zmotili. In to dokazujejo te čudovite ombre hlačne nogavice, ki bodo nedvomno hit te jeseni in zime.

Zdi se, da je zima že za vogalom, in čas je, da začnemo razmišljati o toplih oblačilih. Med slednje sodijo tudi hlačne nogavice, ki so za to jesen in zimo dobile prav igrivo različico. Ker vemo, da ombre ni več omejen le na lase, nas niti ne preseneča, da so se (končno) pojavile tudi hlačne nogavice, obarvane s tehniko ombre. K sivim, mrkim dnem bodo dodale (pre)potrebno barvo in poskrbele za poletno živahnost.

PREBERITE ŠE: Kako boš letos nosila črne škornje?

Za čudovitimi hlačnimi nogavicami stoji Tiffany Ju, oblikovalka iz Seattla, ki nogavice ročno barva. Na voljo je več barv, od klasične črne do živahne roza.
Ombre hlačne nogavice lahko naročimo na spletni strani Etsy.

Galerija – Modni trendi 2016: ombre hlačne nogavice

Modni trend 2016: ombre hlačne nogaviceOdpri galerijo

PicMonkey Collage Lepotni trendi jesen 2016: kako se ličiti to jesen? Ženska kampanja Do You znamke Puma z Rihanno in Caro Delevingne. Rihanna režira, Cara Delevingne pozira v kampanji Do You znamke Puma Cara Delevingne s črto po sredini telesa. Lepotni trendi 2016: črta po sredini telesa Kako boš letos nosila črne škornje? · · ·