modni trendi 2017
Utrip mesta · moda · ženska moda

Se spomnite najbolj vročega trenda lanskega poletja, ko smo kazale gola ramena? Trend je nemudoma obšel svet in z nami ostaja tudi letos. Pridružuje se mu “hipbone cutout” oziroma bočni izrez, kjer bomo skozi različne izreze kazale bočne kosti. Trend je že zdaj zelo priljubljen, modni strokovnjaki pa mu napovedujejo enako slavo kot golim ramenom.

Večina od nas se na bočne kosti spomni takrat, ko se vanje zaleti. A kmalu bomo začeli misliti drugače. Bočne kosti so namreč v svetu mode ‘nova erogena cona’, ki se javnosti nastavljajo skozi različne izreze. Se spomnite, kako je trend golih ramen obšel modni svet in postal eden od najbolj vročih trendov prejšnje sezone? To se zdaj obeta tudi trendu bočnih izrezov, ki je vedno bolj v porastu. Pripravljeni ali ne, prihaja!

PREBERITE ŠE: Vetements x Levis – denim kavbojke, s katerimi kažete zadnjico

Galerija – modni trendi 2017: hipbone cutout – bočni izrez bo največji trend poletja

Modni trendi 2017: hipbone cutout – bočni izrez bo največji trend poletjaOdpri galerijo
Vetements x Levis Vetements x Levis – denim kavbojke, s katerimi kažete zadnjico lepotni trendi 2017 Lepotni trendi 2017: zdaj so ‘in’ obrvi v obliki ptičjih peres Jeff Koons x Louis Vuitton Jeff Koons x Louis Vuitton: znamenite umetniške slike na znamenitih torbicah ženske frizure 2017 geode Ženske frizure 2017: “geode” lasje – živahne barve, ki se skrivajo med naravnimi lasmi · · · ·