Modna inspiracija: Jeans jakna
Utrip mesta · moda · ženska moda

Jeans jakna je eden izmed ključnih modnih kosov letošnje pomladi, ki bo zdaj zdaj nadomestil tople puhovke in debele plašče. Da bomo izkoristile vse njene potenciale, smo pripravili modni vodič z inovativnimi stajlingi, kako to pomlad nositi jeans jakno.

Jeans jakna je eden izmed najbolj versatilnih kosov ženske garderobe, ki na prehodu v pomlad nudi varno zavetje pred ostrim vetrom in še vedno hladnimi spomladanskimi večeri. Versatilen zato, ker njeni uporabnosti kot tudi možnostim kombiniranja ni konca. Poda se namreč tako na ženstvene stajlinge, v katerih prevladujejo svila, čipka in cvetlični potisk, kot tudi na športne modne kombinacije, ki si jih ne predstavljamo brez trendi superg. Jeans jakno lahko po zadnjih modnih smernicah kombiniramo tudi z drugim kosom iz jeansa, noro dobro pa izpade tudi v kombinaciji s surovim usnjem in enobarvno majico s kratkimi rokavi in v izrezom.

PREBERITE ŠE: Ultimativen modni trend: Kavbojke pomlad/poletje 2015

Modna inspiracija: Jeans jakna Odpri galerijo
PicMonkey Collage Trend: Ženske kopalke 2015 Kavbojke Ultimativen modni trend: Kavbojke pomlad/poletje 2015 Ženske modne frizure 2015 Ženske frizure 2015: V trendu so sivolaske Pomladni trenčkot Trenčkot – kakšen dežni plašč bomo nosile to pomlad? · ·