PicMonkey Collage1
Utrip mesta · moda · ženska moda

Anoraki, dežni plašči, vodoodporne jakne, kakorkoli pač želite … Ne pustite, da vas letošnjo jesen namoči, zato hitro po dežni plašč, ki je tudi letos #musthave kos sezone. Tukaj so ženski dežni plašči 2016.

Ne pustite, da vas nekaj dežja spravi v slabo voljo. Oblecite si dežni plašč in se pogumno podajte na ulice. Dežni plašč lahko nosite na več načinov: letos smo na modni pisti videli “geeky” različico osemdesetih – dežni plašč, potegnjen nekoliko čez ramena, spodaj pa majica s polo ali pa puli ovratnikom.

PREBERITE ŠE: Modni trendi jesen 2016: jesen bo v znamenju kap, klobukov in baretk

Pod dežni plašč lahko oblečemo tudi obleko slip on in dodamo še dežne škornje. Če se odločite za krajši anorak, potem lahko spodaj oblečete dolgo srajco ali srajčno obleko.
Lahko se držite klasike in se odločite za rumen dežni plašč, ki vas bo razveselil ne glede na vreme.

Galerija – ženski dežni plašči 2016, v katerih boste osupnile

Ženski dežni plašči 2016: HunterOdpri galerijo
Alfred Hitchcock Alfred Hitchcock – najbolje oblečene igralke v njegovih filmih Modne superge Distressed Superstar Ponošene in umazane modne superge za ceno petih novih Posebni čevlji za Melanio Trump. Slovensko-bosansko-srbski čevlji za Melanio Trump Modna pokrivala jesen 2016 Modni trendi jesen 2016: jesen bo v znamenju kap, klobukov in baretk · · · · · ·