banksy kop
V zraku · buzz buzz

Anonimni ulični umetnik Banksy je svojim oboževalecem ponudil rekel vpogled v svoje osebno življenje, ko je na Instagramu delil domačo kopalnico (no, tako lahko sklepamo). Na seriji fotografij lahko vidimo podgane, ki v kopalnici delajo nered.

Banksy je naslikal devet podgan, pod serijo fotografij pa zapisal: “My wife hates it when I work from home” (Moja žena sovraži, ko delam od doma). Glodalci plezajo na police, se zibajo na obešalu za brisače, visijo z vrcice za luč in odvijajo toaletni papir. Ena od podgan celo lula po straniščni deski.

Banksy je anonimni britanski ulični umetnik, politični aktivist in filmski režiser. Njegova satirična umetnost in subverzivni epigrami pogosto kombinirajo temen humor z grafiti, narejenimi v izraziti tehniki stenciranja. Februarja letos je svoje rojstno mesto Bristol obdaril s steno, posvečeno tematika valentinovega. Decembra lani je delil alternativni božični prizor (jaslice), ki je komentar na vsiljen prepad med Izraelci in Palestinci!

Galerija: tako je umetnik Banksy preobrazil domačo kopalnico

Tako je umetnik Banksy preobrazil domačo kopalnico.Odpri galerijo

pekavkaranteni Kuhinja v karanteni: epski “faili” pri peki, ki te bodo nasmejali do solz shutterstock_123612085 Razlaga seksi sanj: prešuštvo pomeni občutek negotovosti! nick-karvounis-tp_aLk0ngME-unsplash (1) Bodi (še) pametnejši: 7 hobijev, ki nas po mnenju znanstvenikov delajo inteligentnejše patricia-prudente-eo0VBI3Q8Ss-unsplash copy Ne odrasti, to je past: 10+ citatov, ki dokazujejo, da otrok v nas nikoli ne bi smel izginiti ·