cover-mokase
V zraku · tehnologija · gadgeti

Vselej obstajajo tisti trenutki v dnevu, ko si pravi kavopivci zaželimo odlične kave, a v bližini ni naše najljubše kavarne, kjer bi na hitro srknili svoj espresso. Za ljubitelje tovrstnih užitkov je Mokase pripravil ovitek za pametni telefon, ki reši to težavo.

Mokase je uresničil mokre sanje največjih kavopivcev na svetu ter jim omogočil, da svoj osebni espresso avtomat za pripravo svojega najljubšega napitka nosijo kar v svojem žepu v obliki ovitka svojega pametnega telefona. Čeprav se zdi ideja na prvi pogled za lase privlečena, pa želi startup Mokase, ki seveda prihaja iz Italije, uresničiti prav to noro idejo. Sistem uporablja vložke za enkratno uporabo ter aplikacijo, s katero sprožite delovanje espresso avtomata.

V debelino meri manj kot centimeter, ima lastno baterijo in sistem segrevanja, ki temelji na upornikih, ki 25 ml poživljajočega napitka pripravijo v manj kot 8 sekundah. Da ne bi ostali brez skodelice za kavo, pa so brihtne glave pripravile obesek za ključe, ki se v hipu spremeni v skodelico Mokase. En espresso prosim!

Galerija slik: Mokase

Mokase – ovitek pametnega telefona + espresso avtomatOdpri galerijo
cover-elbow Elbow – najizvirnejši kasetnik vseh časov cover-final-moleskine Moleskine Smart Writing – pametno digitalno pero, ki digitalizira zapiske cover-knops Knops – slušalke so gumb za obogatitev vašega sluha Merilnik aktivnosti Vivosmart 3 Garmin Vivosmart 3: pametni merilnik aktivnosti, ki ga ne boste želeli sneti niti za gala večerjo · ·