V zraku · buzz buzz

Zdaj lahko kolesarji svoje misli zapišete v najnovejši Moleskine »Hobo« planer, namenjen vsem svetovnim popotnikom na dveh kolesih. Ker se v vsakem kolesarju skriva hobo 20. stoletja.

V začetku 20. stoletja, v času ameriške velike gospodarske krize, so klateži oziroma hoboti v boju za preživetje zavzeli železnice. Včasih so se hoboti prevažali v tovornih vagonih, danes pa je njihov duh prisoten pri sodobnih popotnikih na kolesih, ki so nenehno v lovu za neznanimi možnostmi in priložnostmi. In prav tukaj se začne zgodba novega Moleskinovega izdelka Hobo.

Svetovno znani proizvajalec zvezkov, planerjev, beležk in adresarjev Moleskine je skupaj z italijanskim proizvajalcem koles Cinelli izdal novo različico planerja za svetovne popotnike. Moleskine Cinelli planer je nova verzija potovalnega dnevnika, predstavljena sočasno z novim modelom koles italijanske znamke Cinelli-Bootleg Hobo.

Vsak nakup novega kolesa bo tako opremljen z potovalnim dnevnikom Hobo. Reliefne ikone na platnicah prikazujejo osnovne grafične simbole in slike, ki jih kolesarji uporabljajo za komunikacijo na poti. Nekatere ikone signalizirajo vodo, druge zatočišče in nevarnost. Potovalnemu dnevniku so dodane tudi nalepke in osnovna pravila obnašanja potnikov v prometu. Tako boste lahko svoj potopis začeli ustvarjati že na poti.

Odpri galerijo

Omejena serija potetoviranih steklenic viskija J&B Osupljive spreminjajoče se skulpture Modni kritiki: Slovenci najbolje oblečeni na otvoritvi olimpijskih iger Jane Perkins / Umetnine iz drobnih predmetov Izjemne umetnine iz drobnih predmetov · · · · ·