Momax objektivi za pametni telefon
V zraku · tehnologija

Ne, to ni tisti Momax, ki prodaja pohištvo, to je set univerzalnih fotografskih objektivov za pametni telefon, s katerim lahko katerikoli pametni telefon spremenite v visokozmogljiv fotoaparat. Držalo pričvrstite na telefon, namestite želen objektiv in začnete fotografirati.

Pametni telefoni vse bolj prevzemajo vlogo kompaktnih digitalnih fotoaparatov, saj za njimi v kakovosti praktično več ne zaostajajo. Zato je logično, da so se na trgu pojavili številni fotografski objektivi, namenjeni pametnim telefonom, s katerimi so ti začeli hoditi ”v zelje” že celo DSLR-jem. Eden takih ”kljukcev” je gotovo Momax, komplet univerzalnih objektivov, ki jih lahko uporabite na kateremkoli pametnem telefonu in iz njegovega digitalnega fotoaparata iztisnete maksimum.

PREBERITE ŠE: HP Chromebook 13: Google in HP predstavila najtanjši Chromebook

V paketu Momax med drugim dobite ribje oko (objektiv ”fish eye”), širokokotni objektiv, objektiv s polarizacijskim filtrom in makro objektiv. Menjava objektivov je preprosta kot vstavljanje žetonov v igri štiri v vrsto, prav tako montaža držala, ki se oklene kateregakoli telefona in za seboj ne pušča sledi (beri: prask).

Momax objektivi za pametni telefonOdpri galerijo
Interaktivna AR miza za namizni tenis Interaktivna miza za namizni tenis z zaslonom Call of Duty: Infinite Warfare Napovednik za Call of Duty: Infinite Warfare Prve stvari na internetu Vse prve stvari na internetu: kdaj je bil objavljen prvi tvit, poslan prvi spam … Prenosnik HP Chromebook 13 HP Chromebook 13: Google in HP predstavila najtanjši Chromebook · · ·