9_MONCLER_POLDO_04
Utrip mesta · moda

Ni prvič, da je Moncler pomanjšal svoje ikonična puhasta oblačila posebej za psičke, vendar pa bi bila lahko prav ta zadnja kolekcija najbolj ljubka! Znamka je prvič “pomočila prste” v svet hišnih ljubljenčkov lani, in sicer s pomočjo italijanskega podjetja Poldo. Očitno je bilo sodelovanje tako uspešno, da smo lahko prestižnim oblačilom za kužke priča tudi letos.

Kolekcija Moncler & Poldo temelji na lanski kolekciji, sestavljena pa je iz telovnikov, dežnih plaščev s kapuco in usnjenih povodcev. Telovniki prihajajo v šestih velikosti in različnih barvah, vljučno z rumeno, roza ali belo, vsi pa so seveda narejeni iz lakiranega najlona. Prvič smo priča tudi potisku v videzu klasičnega zimskega pletenega puloverja, ujemajoč se povodec in ovratnica pa ga dopolnjujeta v rdeči, beli in modri.

Sodelovanje je del svetovne turneje Moncler Genius, kjer je znamka nanizala več sodelovanj in dogodkov, kot npr. sodelovanje z Thomom Brownom, Valentinovim Perpaolom Picciolijem in britanskim modnim oblikovalcem Cragom Greenom. Pred kratkim so tudi premierno predstavili nastop Vanesse Beercroft, s katerim so zaznamovali odprtje svoje pop-up trgovine v Milanu.

Kolekcija pasjih oblačil Moncler & Poldo je na voljo v Monclerjevi spletni trgovini, v njihovih butikih in pri izbrani prodajalcih po svetu. Cene se začnejo pri 225 evrih.

Galerija: Moncler & Poldo

Moncler & PoldoOdpri galerijo

Photo by averie woodard on Unsplash Osnovna pravila kako izpasti oblečen prefinjeno in drago! shutterstock_1190653177 Gucci ni več najbolj priljubljena modna znamka. Kdo jo prehitel? shutterstock_227714083 Top 5 načinov, kako očistiš zanemarjene bele superge 550618 adidas x Star Wars: superge, ki te bodo ponesle v galaksijo daleč, daleč stran · ·