Moncler × Poldo Dog Couture: luksuzna kolekcija za psičke
Utrip mesta · dom

Če želite, da je vaš psiček to zimo toplo in trendovsko oblečen, potem je pravi odgovor kapsulna kolekcija pasjih brezrokavnikov, ki je plod sodelovanja med luksuznim proizvajalcem športnih oblačil Moncler ter proizvajalcem stajliš dodatkov za pse Poldo.

Razigrana kolekcija pasjih brezrokavnikov, poimenovana Mondog, svoj navdih črpa iz ženskih in moških puhastih jaken znamke Moncler. Lahko bi rekli, da so te pomanjšane do te mere, da se prilegajo tako pasjim mladičem kot tudi večjim psom. Kolekcija Moncler × Poldo Dog Couture Mondog nedvomno sledi estetiki in italijanski rahločutnosti luksuzne znamke.

Brezrokavniki in pleten pulover so na voljo v različnih barvah, cene pa se gibljejo okoli 400 evrov. “Kolekcija je zasnovana tako, da našim štirinožnim prijateljem omogoča, da ostanejo topli in zaščiteni tudi v najtežjih podnebnih razmerah in da se pri tem neomejeno gibljejo,” pravijo pri Monclerju.

Galerija – Moncler × Poldo Dog Couture: luksuzna kolekcija za psičke

Moncler × Poldo Dog Couture: luksuzna kolekcija za psičkeOdpri galerijo

Luxury-Decorative-Pillows-Models Teh 5 stvari v stanovanju po mnenju strokovnjaka dokazuje, da ste brez okusa ikea-new-ypperlig-collaboration-ikea-ypperlig Ikea Ypperlig: najbolj pričakovana Ikeina kolekcija je končno tu Luci: inovativna solarna svetilka Luci: inovativna napihljiva solarna svetilka nazaj k naravi Pozdrav naravi: trendi za opremljanje doma jesen/zima 2017 · · · · · ·