Monsieur2
V zraku · buzz buzz

Koktajli so bili vedno stvar lokalov in nočnih klubov. V kolikor smo jih delali doma, ponavadi pri tem nismo bili ravno uspešni.

Za vse ljubitelje koktajlov je na voljo proizvod Monsieur, robotizirani barman, ki za vas avtomatsko pripravi želeno pijačo. Na voljo je 12 paketov (tem), znotraj katerih lahko izbirate med 25 različnih koktajlov.

Preko zaslona na dotik lahko enostavno izberete vašo najljubšo, nastavite delež alkohola, počakajte nekaj sekund in koktajl je pripravljen. Z avtomatom se lahko povežete tudi z mobilnikom preko Wi-Fi omrežja in naročate nove in nove runde. A hkrati vas bo opozoril na opitost in vam tudi organiziral taksi prevoz. Na žalost se še ne zna pogovarjati, zato ne bo mogel prisluhniti vašim težavam.

Cena domačega barmana se giblje med 1499 dolarjev in 2699 dolarjev. Cena je odvisna od količine in število vstavljenih pijač.


Untitled-2 Sredi poslovnega kompleksa so ustvarili park outside-the-dubai-mall-theres-a-gorgeous-promenade-where-people-hang-out Dubai Mall – največji nakupovalni center na planetu lillagunga_1 Zagugajmo se z Lillagungo Potres v Pakistanu - novonastali otok. Potres v Pakistanu ustvaril nov otok · ·