2018 Mopar Jeep Wrangler Rubicon
Utrip mesta · mobilno

Mopar Jeep Wrangler Rubicon je zagotovo eden od bolj privlačnih terencev, ki smo jim bili priča v zadnjem času. Jeep Wrangler, ki so ga predelali pri hišnem predelovalcu Moparju, je vse drugo kot tisti, ki ga lahko vidite v Jeepovih prodajnih salonih.

Da je predelava Mopar Jeep Wrangler Rubicon resnično nekaj posebnega, nam razkrije pogled na vrata robustnega terenca. Teh namreč ni, namesto njih pa imamo cevaste nadomestke vrat. Tako nam je še bolj jasno, da je bil ta Jeep predelan z mislijo na avanturo v odprtih in malo raziskanih prostranstvih sveta. Prednji odbijač ima dodatne ojačitve, naj pa so pritrdili Moparjev vitel za primere, ko se znajdemo v preglobokem blatu. Rubicona so obuli v masivne pnevmatike BRGoodrich s premerom 35 palcev, ki so jih nataknili na 17-palčna aluminijasta platišča. Moparjev Jeep Wrangler ne izstopa samo podnevi, še bolj sije ponoči, in to dobesedno. Opremljen z LED off-road lučmi, ki svetijo z močjo 8.000 lumnov in vam še bogu za hrbtom sredi najtemnejše noči pričarajo dan. In zadnje, a ne nazadnje, zaradi Moparjevega nastavka za izpuh lahko z Wranglerjem prečkamo tudi globlje vodne površine. S tem mogočnim terencev se tako lahko resnično podate na pot v neznane kraje in ne samo, da se boste vozili v stilu, v takem avtomobilu bo to še posebno zanimiva izkušnja.

PREBERITE ŠE: JEEP WRANGLER (2018): NAJBOLJŠI DŽIP VSEH ČASOV OSTAJA LEGENDA

Galerija slik: 2018 Mopar Jeep Wrangler Rubicon

2018 Mopar Jeep Wrangler RubiconOdpri galerijo

Brez naslova To se zgodi, če zaspite za volanom Tesle 2018 Kawasaki Ninja H2 SX SE 2018 Kawasaki Ninja H2 SX SE: Ninja za nočne podvige Peugeot Sea Drive Concept Peugeot Sea Drive Concept: ko se s kopna podamo na valove 1000-500-citymagazine-cover Barbara Custom Motorcycles: futuristični svet motornih koles · · · ·