moschino x H&M
Utrip mesta · moda

Končno je razkrita celotna modna kolekcija Moschino x H&M, ki v izbrane trgovine in na splet prihaja 8. novembra. V teh dneh so namreč razkrili celoten lookbook, in sicer za žensko in moško kolekcijo.

Končno, znana je celotna kolekcija modnega sodelovanja med švedskimi modnim gigantom H&M-om in italijansko luksuzno modno znamko Moschino. In če ste že dolgo hrepeneli po Moschinovih kosih po bolj prijaznih cenah, je zdaj vaša priložnost.

Lookbook, ki je izšel v teh dneh, nakazuje, da bo šlo za ekscentrično kolekcijo, kjer bodo kraljevali motivi Disneyja, MTV-ja in Moschinovi logotipi. Kolekcija se sicer zgleduje tudi po 80. in 90. letih prejšnjega stoletja. “Kadarkoli oblikujem, mislim na svoje prijatelje. Lookbook MOSCHINO [tv] H&M je kot zabava: praznuje namreč zabavo, pop, ustvarjalnost in energijo ljudi ter kolekcije,” še dodaja Jeremy Scott, modni oblikovalec pri Moschinu. In očitno Jeremy ne klati prazne slame, saj je k sodelovanju pri tej kolekciji povabil prijatelje iz resničnega življenja, vključno z zmagovalko 10. sezone šova RuPaul’s Drag Race Aquario, dvojčici in influencerki Ayo in Ami, Scottovo pomočnico pri Moschinu Sakuro Bready in Pabla Olea, Scottovega najboljšega prijatelja in vodjo stikov z javnostjo pri Moschinu.

Ženski lookbook Moschino x H&M

Moschino x H&MOdpri galerijo

Moški lookbook Moschino x H&M

Moschino x H&MOdpri galerijo

shutterstock_422981128 Kaj obleči na potovanje? To so oblačila, ki so najprimernejša za potovanja gig-hadid-1538992104 Takšna bo modna kolekcija Moschino x H&M 5 frizur, zaradi katerih ste lahko videti 'ceneno' 5 frizur, zaradi katerih ste lahko videti ‘ceneno’ DSC06026-2 I AM PANDA: slovenska oblačila iz naravnega bombaža · · · · ·