moška moda 2017
Utrip mesta · moda · moška moda

Skrajni čas je, da začnete resno razmišljati o jesenski garderobi tudi moški. To je čas, ko začnete z zdaj že nekaj jesenskih sezon priljubljenim plastenjem. In kaj boste plastili letos, kakšni so trendi? Poglejte si, kaj prinaša moška moda 2017.

Moška moda 2017 – trendi za letošnjo jesen:

Puloverji s potiskom

Če so še to poletje prevladovale majice s potiski, bodo to jesen na vrsti puloverji. Kar je v sezoni, ko nas rado zebe, edino logično.

Ovratniki s krznom in ovčjo kožo

V turobnih jesenskih dneh nam prija topla mehkoba okoli vratu. Imate raje videz ruskega generala ali vam je bolj všeč Tom Cruise v uspešnici Top Gun? Brez skrbi, letos boste lahko izbirali med različnimi modeli jaken s krznenimi ovratniki in ovratniki iz ovčje kože.

Žamet

Lik Dustina Hofmana v filmu Diplomiranec je postal vaš novi modni guru. Žamet se to jesen vrača s polno paro, še posebno pri krojenih oblekah. Če ga boste kombinirali z usnjeno jakno, vam rock’n’roll ne uide.

Puliji

Puliji to sezono skačejo iz vseh kotov – takšni v barvi mavrice, z vzorci, iz debelejših materialov in različnih slogov. Za tiste, ki želite svoji opravi dodati elegantno noto, je najboljša izbira pulija v kamelji barvi in barvi oglja.

Svilene srajce

Tudi svilene srajce bodo to jesen stopile pod žaromete. Letos imate nekoliko več izbire: kombinirate jih lahko z enakim spodnjim delom in tako dosežete videz svilene pižame, so pa modni oblikovalci kočno pomislili tudi na tiste manj drzne.

Čudovita klasika

Kamelja barva, kaj pa drugega. Čeprav je bila barva do zdaj omejena predvsem na plašče in jakne, se letos vanjo oblecite od glave do pet. Za večji učinek jo lahko kombinirate z različnimi vzorci. Da jo razbijete, dodajte mornarsko modro barvo ali pa barvo smetane.


moška sončna očala 2017 Moška sončna očala za poletje 2017 bizarna moda sedemdeseta Ta bizarna moška moda se vrača 2Cellos ambasadorja znamke s.Oliver Black Label 2Cellos ambasadorja znamke s.Oliver Black Label bleu-de-chanel-ad-lg Top 8: najboljši moški parfumi za poletje 2017 · · ·