moška moda 2018
Utrip mesta · moda · moška moda

Moški modni trendi za letošnjo pomlad res niso za vsakogar. Obilo je živahnih havajskih potiskov, resnično kratkih hlač in ne pozabimo na krila. Še vedno pa verjamemo, da boste v obilici trendov, ki že trkajo na vaša vrata, našli nekaj zase in s tem popestrili svoj stil.

Moška moda 2018 ne neha presenečati. Preverite, s čim boste letos popestrili svoj stil.

V vseh odtenkih

Moške obleke se vračajo. A ne le v ‘navadnih’ barvah, kot so siva, črna in mornarsko modra. Letošnja pomlad vam narekuje, da se odenete v barve.

Razkošje

Kdo pravi, da so žamet, organza in saten rezervirani le za dekleta? Za pomlad so oblikovalci moškim namenili najbolj ženstvene tkanine visoke mode.

Havajski potisk

Havajska srajca je spet tu! Moški jih že ponosno nosijo, a tiste, vredne čakanja, šele prihajajo.

Visoki pas

Čas je, da si kupite krajše pasove. Moške hlače so namreč dobile višji pas in tako očitno sledijo trendu, ki je žensko modo zajel že nekaj let prej.

Pajaci

Moški pajaci (znani tudi kot »RompHim«) bodo hit te pomladi in poletja. Saj veste, izbrali ga boste, če ste resnično drzni.

Praktično in udobno

Preprosti puloverji, džinske in suknjiči bodo letos povsod. Morda pa je to trend, s katerim se boste najlažje poistovetili.

Gremo ven!

Letos je poudarek tudi na oblačilih za prosti čas in na povezovanju z naravo.

Res kratko

Kratke hlače so se vrnile, ampak ne tiste do kolen niti ne ohlapne. To leto je namreč leto mikro hlač.

Krila

Lansko poletje so francoski vozniki avtobusov in angleški študenti proti prepovedi nošenja kratkih hlač protestirali s krili. Za nekatere je to še vedno precej nenavaden videz, morda pa bodo letošnji modni trendi temu videzu le zbili nekaj kontroverznosti.

Široki kroji

Ozke hlače morda nikoli ne bodo iz mode, a najbolj kul hlače bodo to sezono kar precej ohlapne.

moskaomara Moška omara: v marcu ne pozabi na … MATADOR TRANSIT30 POCKET DUFFEL Top 15: najboljše moške športne torbe modna moška sončna očala 2018 Moška sončna očala 2018: modna sončna očala za pomlad/poletje 2018 moške frizure 2018 Moške frizure 2018: top modne frizure za moške · ·