PicMonkey Collage
Utrip mesta · moda · moška moda

Moški, čas je, da se organizirate in pomislite, kaj boste nosili to jesen. Kakšna je torej moška moda za jesen 2016? Pripravili smo top trende te jeseni, ki vam bodo prišli prav tudi naslednjo pomlad.

Moška moda za jesen 2016:

Investirajte v bakrene barve

Čeprav smo lahko na modnih pistah za jesen in zimo 2016 videli tradicionalno mornarsko modro, črno, sivo in temno zeleno, je izstopala ena barva: barva bakra. V garderobi torej letos nikakor ne sem manjkati bogat, oranžno-rjav odtenek barve.

Investirajte v bakrene barveOdpri galerijo

Plašči duffle

Očitno je, da so modne revije, ki predstavljajo kose za jesen in zimo, polne plaščev, jaken in bund. Letos bo več kot očitno na ulicah ponovno prevladoval plašč duffle. Najbolj priljubljena barva na modnih pistah je bila barva camel, modni oblikovalci pa so modnim plaščem dodali še nekaj svojega.

Plašči duffleOdpri galerijo

Svetleče tkanine

Na modnih revijah za jesen in zimo 2016 niso manjkale niti svetleče tkanine. Svilene srajce so očitno najenostavnejši način, kako letos nositi ta trend, bolj pogumni moški pa se lahko odločite za usnjene hlače ali bomberje in plašče iz najlona.

Svetleče tkanineOdpri galerijo

PREBERITE ŠE: Najbolje oblečeni ženini iz sveta slavnih; najboljše poročne obleke za moške

Masivni čevlji

Čevlji so vsako leto bolj masivni. Ne glede na to, ali imate raje čevlje, ki jih le nataknete, ali pa čevlje, ki jih zavežete, – podplati so debeli, masivni in gumijasti. To sezono v vaši omari nikakor ne smejo manjkati pohodniški čevlji, ki jih boste lahko nosili k prav vsem opravam. Čevlje so letos okrasili tudi z detajli, kot so na primer resice in zaponke.

Masivni čevljiOdpri galerijo

Široki visoki ovratniki

To jesen in zimo se boste moški odeli v tople puloverje s širokimi visokimi ovratniki, ki jih boste lahko tudi zapeli. Za najboljši učinek jih kombinirajte s prevelikim plaščem in kavbojkami.

Široki visoki ovratnikiOdpri galerijo

Ohlapne hlače

Hlače so se končno “zrahljale”. Trend bo še posebno ugajal pogumnim in bolj suhim moškim, ki bodo kar zdrsnili v ohlapne volnene hlače. Tudi ena od najbolj elegantnih modnih hiš, Hermes, se je težko uprla temu trendu: velika večina hlač, ki so jih pokazali na moški modni reviji jesen/zima 2016, je imela elastičen pas – tudi tiste najbolje elegantne.

Ohlapne hlačeOdpri galerijo

Pižama

Lani ženske, letos moški. Pižame bodo zdaj na ulicah nosili tudi fantje. Na modnih revijah je bilo videti kar nekaj drznih kombinacij: pri modni hiši Valentino so pod pižamo oblekli kar pulover s puli ovratnikom, prav tako pri modni hiši Dolce & Gabbana.

PižamaOdpri galerijo
Poročne obleke za moške. Najbolje oblečeni ženini iz sveta slavnih; najboljše poročne obleke za moške Nenavadne frizure na Euro 2016 Euro 2016: najbolj nenavadne pričeske na EP v nogometu Kakšen tip moških kopalk izbrati, glede na tip postave Kakšen tip moških kopalk izbrati glede na tip postave Moške kopalke Swam Moške kopalke s katerimi se vaš korenjak tudi v mrzli vodi ne bo skrčil! · · · · · ·