Trendi moške mode za pomlad / poletje 2017
Utrip mesta · moda · moška moda

Zima se je poslovila, v zgodnjih jutranjih urah pa nas že pozdravlja ptičje žvrgolenje, ki nakazuje, da smo že krepko stopili v pomlad. Sestavljanje nove garderobe je nepogrešljivi del priprave na nov letni čas ter odlična priložnost za preobrazbo. Pripravite se na sezono ter si preberite, kakšna bo moška moda za pomlad in poletje 2017.

Trendi moške mode za pomlad/poletje 2017:

Kubanski ovratnik

V zadnjih nekaj letih se je trend moških srajc vse bolj nagibal proti širšim in bolj sproščenim krojem. V letošnjih pomladno/poletnih kolekcijah srajc pa bo zagotovo zavladal kubanski ovratnik: širši kroj srajce, ki se zapre nekoliko nižje, kar je popolna pogruntavščina za prihajajoče vroče dni.

Široke hlače

Širše hlače bodo tudi letos glavni hit mode za toplejše mesece. Kombinirate jih lahko s supergami ali lepšimi čevlji, prav tako pa lahko posežete po celi paleti različnih barv in materialov.

Športni stil

Športno-sproščeni stil vlada svetu mode že kar nekaj časa – in prav nobenih namenov nima, da bi svoj prestol kaj kmalu prepustil kakšnemu drugemu povzpetniškemu poltrendu. Tudi letošnje poletje s športni stilom nimate česa zgrešiti. Najboljši del tega pa je, da je takšen način oblačenja tudi izjemno udoben.

Majice s slogani

Od majhnih do velikih modnih rib: vsi prisegajo na majice, potiskane z izvirnimi slogani. Da boste v koraku s hitrim tempom mode, pa vam ni treba poseči po nedosegljivo dragih znamkah oblačil – modne kose potiskanih majic najdete tudi v cenejših trgovinah.

PREBERITE ŠE: Športna eleganca za moške

cover-mass Športna eleganca za moške BeFunky Collage Supreme x Louis Vuitton: najbolj opevano modno sodelovanje leta BeFunky Collage Pevec The Weeknd je za H&M izbral ikonične moške kose za pomlad 2017 ZIMSKI TEK Najboljše superge za zimski tek · · · · ·